θ

Translate

30 Απριλίου 2017

Για 5η σερί χρονιά Βόλεϊ: "Κλείδωσαν" τον τίτλο στον Πειραιά!

Οι ερυθρόλευκες επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους κόντρα στον μαχητικό Πανναξιακό και επικρατώντας με 3-0 κατέκτησαν και τον φετινό τίτλο στην Α1 Γυναικών
Πέμπτος συνεχόμενος τίτλος, πέμπτο συνεχόμενο νταμπλ συν τον πρώτο Ευρωπαϊκό
τελικό της ιστορίας του. Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο τη συλλογή τροπαίων παίζοντας χωρίς ανταγωνισμό εντός συνόρων.
Οι αυτοκράτειρες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ απέναντι στον μαχητικό Πανναξιακό, σφράγισαν και τη φετινή κατάκτηση του τίτλου επικρατώντας με 3-0 σετ και συμπληρώνοντας τις τρεις νίκες.
Παρά το τελικό σκορ, ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τον Πανναξιακό να είναι ανταγωνιστικός ως το τέλος, που γράφτηκε με έναν άσο της Κατερίνας Γιώτα.
«Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εμάς. Πρώτα από όλα αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια. Στη συνέχεια αξίζει συγχαρητήρια και σε όλο το τιμ. Όλοι βοήθησαν σημαντικά από ιατρικής και αγωνιστικής άποψης. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς η οποία τελείωσε με σχεδόν τέλειο τρόπο» και συνέχισε:
«Πριν την έναρξη της χρονιάς στο τουρνουά στην Προύσα είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Τα κορίτσια και όλοι στην ομάδα αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας βοήθησε σε όλη τη χρονιά. Είναι δύσκολο στην Ευρώπη να βάζεις στόχους. Ένας από τους κύριους στόχους μας την επόμενη σεζόν θα είναι γιατί όχι να κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο», είπε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.
Πολυτιμότερη αθλήτρια του φετινού πρωταθλήματος αναδείχθηκε η πασαδόρος των ερυθρόλευκων Στέλλα Χριστοδούλου η οποία αφού ευχαρίστησε τους προπονητές που την επέλεξαν αφιέρωσε τη διάκριση της «στις συμπαίκτριες μου, γιατί πραγματικά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε απίστευτο δέσιμο και υπάρχει τρομερή χημεία στην ομάδα. Θέλω όμως να το αφιερώσω και στον προπονητή μου τον κ. Κοβάτσεβιτς, ο οποίος με την έλευση του έχει δώσει μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα και προσωπικά θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ πάρα πολύ. Φυσικά τον αφιερώνω στην ομάδα μου και νιώθω δικαιωμένη που έμεινα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.
Ήταν μια ιδανική χρονιά για όλους μας, που έκλεισε με νταμπλ και τελικό στην Ευρώπη, αλλά δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και θέλουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά».
Τα σετ: 25-14, 25-19, 31-29
Ολυμπιακός (Μπράνκο Κοβάτσεβιτς): Λαζάρεβιτς 15 (11/35 επ., 4 άσοι, 60% υπ. - 20% άριστες), Μαλασάι 11 (10/23 επ., 1 άσο, 48%υπ.- 38% άριστες), Λαμπρούση 6 (3/10 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Χριστοδούλου 6 (2/5 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Χίπε 10 (9/32 επ., 1 άσο), Εμμανουηλίδου 4 (2/7 επ., 2 άσοι), Κοκκινάκη –λ (58% υπ. – 42% άριστες) / Γιώτα 3 (2/3 επ., 1 άσο). Πανναξιακός (Γιώργος Ρούσης): Φρέσκο 10 (8/28 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Πότοκαρ 10 (8/35 επ., 2 μπλοκ, 33% υπ. - 19% άριστες), Δρακουλίδου, Οικονομίδου 7 (3/9 επ., 4 μπλοκ, Τοτσίδου 5 (4/24 επ., 1 μπλοκ, 39% υπ.- 30% άριστες), Ζακχαίου 9 (7/12 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κακουράτου –λ (35%υπ. - 25% άριστες) / Κατερίνη, Ξαγοραράκη, Σεφεριάδου.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.