θ

Translate

30 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ…. Ιδρύεται ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ…. Θα προωθήσει και την εφαρμογή της Ακροτελεύτιας Διάταξης του Άρθρου 120 του Συντάγματος

Ιδρύεται παν-δημοσιογραφική παράταξη Άμεσης Δημοκρατίας
Εντάθηκαν, τις τελευταίες εβδομάδες οι προσπάθειες και επαφές για την ίδρυση παν-δημοσιογραφικής παράταξης που θα έχει αρχικά παρουσία τουλάχιστον στις Ενώσεις με έδρα την Αθήνα (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ), ενώ θα προωθήσει την εφαρμογή Άμεσης Δημοκρατίας σε
κάθε λειτουργία των δημοσιογραφικών Ενώσεων.
Αρχίζοντας από τις εκλογές με υιοθέτηση άλλου εκλογικού συστήματος, με το οποίο ακόμη και η αποχή και το λευκό θα έχουν αντίκτυπο στη διαμόρφωση του Δ.Σ., ενώ τα παραταξιακά ψηφοδέλτια θα αντικατασταθούν από ενιαίο ψηφοδέλτιο για να μπορούν τα μέλη να ψηφίζουν υποψηφίους από διάφορες παρατάξεις και ανεξάρτητους και όλοι να έχουν ίσες ευκαιρίες ανάδειξης.
Η προώθηση της διαρκούς επιμόρφωσης και κατάρτισης των μελών στην άσκηση διοίκησης για να μπορούν να την ασκήσουν όταν κληρωθούν (μέσω Άμεσης Δημοκρατίας), θα θωρακίσει τις Ενώσεις από εξωδημοσιογραφικές παρεμβάσεις και έλεγχο μελών των Δ.Σ. Απλούστατα, τα εξωτερικά συμφέροντα δεν θα μπορούν να προβλέψουν και να «μαγειρέψουν» ευνοϊκές συνθέσεις.
Η νέα παράταξη, όπως υπογραμμίζεται, θα προωθήσει και την εφαρμογή της ακροτελεύτιας διάταξης του Άρθρου 120 του Συντάγματος για ανάκτηση της λαϊκής εξουσίας και ισχύος του Συντάγματος, που καταλύθηκε από την Τρόικα και τους εγχώριους υπηρέτες της. Υπό την έννοια της διαμόρφωσης του χώρου του Τύπου ώστε να υποστηρίξει την αποκατάσταση της λαϊκής εξουσίας.
Αν σκεφθούμε ότι χωρίς τα καθεστωτικά, συστημικά ΜΜΕ οι γκάνγκστερς της Παγκοσμιοποίησης δεν θα μπορούσαν να μας φέρουν εδώ που μας έφεραν, αυτή η αλλαγή και ενδο-δημοσιογραφική θεραπεία, ίσως αποτελεί το περισσότερο ελπιδοφόρο στοιχείο ότι κάτι πάει καλά.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.