θ


Translate

30 Μαρτίου 2017

Μα είναι δυνατόν … Τόση ηλιθιότητα ;;

Πόσο βλάκας είναι ο Έλληνας,πόσο βλάκας θεέ μου.
Μα είναι δυνατόν τα ζώα,να στηρίζουν τους αποδεδειγμένα προδότες δεξιοαριστερους πασόκους, και άλλων βαστάζων του Σάπιου συστήματος,έλεος.
Δεν μπορώ να το χωνέψω!!.

Μα είναι δυνατόν,όσο ηλίθιος και να είναι κάποιος,δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς
συμβαίνει, γύρω του,σε άλλο πλανήτη ζουν,η πραγματικά πιστεύουν,ότι οι εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα,πολιτικοί μας κυ βερνήτες είναι αμέτοχοι ευθυνών.
Απευθύνομαι σε αυτά τα ζώα,και τους ερωτώ.
Γιατί ρε βλαμμένοι ψηφίζετε τους προδότες,τι μπορούν να πουν?.

Φταίει ο κάθε σκεπτόμενος,που δεν μπορεί να καταλάβει,με ποια κριτήρια ψηφίζουν οι άνθρωποι αυτοί,πως σκέφτονται,ένας ψυχίατρος τι θα έλεγε στο ερώτημα μου.
Με τρελαίνει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση,και αναρωτιεμαι.

Μπας και έχω εγώ το πρόβλημα,η αυτοί οι βλαμμένοι,το μόνο επιχείρημα τους είναι.
Όλοι ίδιοι είναι,Λένε!!!,τους λέω,να βρούμε τον μη δοκιμασμένο,πάλι με αυτούς που μας ρήμαξαν.ο υδέν σχόλιον,Ωσάν να μην ακούνε,ένα ψυχίατρος τους χρειάζεται?, ναι η όχι ρε σκεπτόμενοι Έλληνες πολίτες

Σχόλιο από τον kontsiaf
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.