θ

Translate

30 Μαρτίου 2017

Σφαιρόπουλος: «Πάμε στην Τουρκία για να κερδίσουμε»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τον Ολυμπιακό, επέστησε την προσοχή των παικτών του, εξηγώντας πως η Εφές είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος και τόνισε πως θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη για τη νίκη.
«Δεν έχει σημασία
που έχουμε προκριθεί ήδη και μάλιστα με πλεονέκτημα έδρας. Πάμε να κερδίσουμε το ματς. Η Εφές έχει νικήσει τα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδι της, στην έδρα της σκοράρει κατά μέσο όρο 90 πόντους, άρα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Έχουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες και ψηλούς και κοντούς. Αν βρουν ρυθμό, μπορούν να σε σκοτώσουν, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Η Εφές είναι μια ομάδα play off, δικαίως βρίσκεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σίγουρα θα βγουν συμπεράσματα για το μέλλον και τα play off, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάμε εκεί για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα θα δούμε πράγματα, δεν έχουμε την πίεση του αποτελέσματος και άγχος, αλλά θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να απολαμβάνουμε αυτό που ζούμε και να παλεύουμε κάθε ματς, δεν υπάρχει αδιάφορο ματς, θα παίξουμε για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Για το πώς θα καλυφθεί το κενό του τραυματία Ματ Λοτζέσκι, είπε: «Θεωρώ πως το σύνολο θα πρέπει να καλύψει το κενό του κάθε τραυματία, όπως είναι ο Λοτζέσκι. Αυτό κάναμε και θα κάνουμε πάντα, όπως και παλαιότερα, ως σύνολο θα αντιμετωπίσουμε την απουσία του Λοτζέσκι και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο».
.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.