θ

Translate

11 Απριλίου 2024

Εν όψει του μεγάλου ΜΠΑΜ φεύγουν οι δυτικοί διπλωμάτες από Ισραήλ, η Ρωσία αποτρέπει πολίτες της να πάνε σε Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λίβανο και οι ΗΠΑ στέλνουν στρατηγό να συντονίσει άμυνα Ισραήλ κατά Ιράν! ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0.

Φεύγουν οι δυτικοί διπλωμάτες από Ισραήλ καθώς η ιρανική επίθεση μοιάζει αναπόφευκτη. Η Jerusalem Post σημειώνει πως Διπλωματικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας εκκενώθηκαν απόψε από το Ισραήλ..
Το Ιράν απέρριψε τη διαμεσολάβηση Τουρκίας για αποκλιμάκωση.. No fly zone επιβλήθηκε πάνω από Τεχεράνη με πρόφαση στρατιωτικών ασκήσεων..
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία συνιστά την αποφυγή ταξιδιών στο Ισραήλ, τον Λίβανο και την Παλαιστίνη αναφέρει το Sputnik εν όψει της κλιμακούμενης ανάφλεξης.
Το Πεντάγωνο στέλνει τον στρατηγό Erik Kurilla διοικητή της CENTCOM στο Ισραήλ για να συντονίσει την άμυνα και την απάντηση σε μια πιθανή ιρανική επίθεση στο Ισραήλ. Οι ΗΠΑ τώρα διαμηνύουν πως θα χτυπήσουν κι αυτές το Ιράν αν επιτεθεί στο Ισραήλ.
Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους που επικαλείται το Axios, το Ισραήλ προετοιμάζεται για μια πιθανή άνευ προηγουμένου άμεση επίθεση από το Ιράν, με πυραύλους και drones.
Το Ιράν μεταφέρει τα 2 πολεμικά πλοία του στην Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα. Οι ΗΠΑ παρακολουθούν 2 πλοία του IRGC ικανά να εκτοξεύουν θανατηφόρους πυραύλους κρουζ, συγκεκριμένα “Talaeieh and Nasir” και μη επανδρωμένα αεροσκάφη πριν από τα αναμενόμενα αντίποινα του Ιράν κατά του Ισραήλ αναφέρει το Sky News.
Ο αμερικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας των ΗΠΑ: «Το Ιράν θέλει να εξαπολύσει επίθεση μεγάλης κλίμακας από το δικό του έδαφος εναντίον του Ισραήλ. Το Ισραήλ θα απαντήσει άμεσα με μια ακόμη πιο σκληρή αντεπίθεση στο εσωτερικό του Ιράν.
Αυτό που θα συμβεί στη συνέχεια θα είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στη Μέση Ανατολή από το 1973».
Όλες οι πλευρές δείχνουν πως οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο σημείο 0.
dimpenews.com
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.