θ

Translate

24 Απριλίου 2024

Στην Eξαρχία του Πανάγιου Τάφου (Πλάκα) ζευγάρι ομοφυλόφιλων σήκωσε τη πολύχρωμη σημαία & κυνηγούν την Εκκλησία.(Video)

 Την πολύχρωμη σημαία της ανωμαλίας σήκωσε σύριζα με την Εκκλησία του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα κατω απο την Ακρόπολη ζευγάρι ομοφυλόφιλων και μπούκαραν με ντεσιμπελόμετρο για να τους φοβερίσουν τους Παπάδες  οτι πρέπει να χαμηλώσουν τον ηχο !!! Τέτοιες παληκαριές βέβαια δεν θα τις εκαναν σε κανένα Τζαμί …
Ο Δημοσιογράφος Στέφανος Δαμιανίδης ανεβασε Video..και σχολίασε..
ΣΤ.ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ: Για πόσο καιρό θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους προκλήσεις… προχτές αυτοί με την πολύχρωμη σημαία πήγαν με ντεσιμπελόμετρο στην εξαρχία του Πανάγιου Τάφου και τους ανάγκασαν να χαμηλώσουν τα ηχεία στον περίβολο! Ρε παλουκάρια θα κάνατε τέτοιες μαγκιές σε κανένα τζαμί?
Για πόσο καιρό θα ανεχόμαστε τέτοιου είδους προκλήσεις… προχτές αυτοί με την πολύχρωμη σημαία πήγαν με ντεσιμπελόμετρο στην εξαρχία του Πανάγιου Τάφου και τους ανάγκασαν να χαμηλώσουν τα ηχεία στον περίβολο! Ρε παλουκάρια θα κάνατε τέτοιες μαγκιές σε κανένα τζαμί; #ΛΟΑΤΚΙ pic.twitter.com/sPrX1ttnbZ
— Stefanos Damianidis (@dstefanos) April 22, 2024
πηγη amazonios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.