θ

Translate

23 Μαρτίου 2024

Η σημειολογία της τρομοκρατικής: όχημα γαλλικό, καύσιμα αμερικάνικα, όπλα ..ουκρανικά …αλλά όλοι ήταν Ρώσοι μουσουλμάνοι..! Επίσημο: 93 νεκροί..

Η σημειολογία της τρομοκρατικής: όχημα γαλλικό, καύσιμα αμερικάνικα, όπλα ..ουκρανικά …αλλά όλοι ήταν Ρώσοι μουσουλμάνοι..!
που επέστρεφαν Ουκρανία!
Αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες τεσσάρων από τους έξι φερόμενους ως τρομοκράτες για το μακελειό στο Δημαρχείο Crocus στη Μόσχα.Kαι οι 4 είναι πολίτες του Τατζικιστάν της Δημοκρατίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας που είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία μουσουλμανική. 20.000.0000 Ρώσοι πολίτες ασπάζονται το ισλάμ.
Ο αριθμός των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση στο Κρόκους ανέρχεται σε 93 άτομα, αναφέρει η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή( τελευταίος απολογισμός)
Το χθεσινό προβοκατόρικο χτύπημα έχει πολλαπλή σημειολογία.
Πρώτον είναι η απάντηση στον πόλεμο που χθες κήρυξε και επίσημα η Ρωσία σε Ουκρανία και δυτικούς συμμάχους της.
Δεύτερον επιχειρεί να ρίξει τη Ρωσία σε εσωστρέφεια και εμφυλίους επιχειρώντας αποδόμηση της εγείροντας εθνοφυλετικές και θρησκευτικές έριδες. Στοχεύει την κοινωνική συνοχή και εθνική ομοψυχία συσπείρωση ενώ η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς πολέμου.
Βοηθάει πολύ την υπόθεση του Ισραήλ στη Γάζα αφού ο ισλαμιστικός εξτρεμισμός αναδεικνύεται πρωταγωνιστής πολύνεκρων τρομοκρατικών λύνει τα χέρια Νετανιάχου για Ράφα..
Αποπροσανατολίζει από το νο 1 εχθρό της Ρωσίας.
Είναι προειδοποιητικό μήνυμα Δύσης συμμάχων της κατά Πούτιν που μόλις βγήκε νικητής από τις προεδρικές εκλογές..Αποπειράται να μειώσει για μια ακόμη φορά τη δημοτικότητα του στο εσωτερικό και οπότε να περιορίσει την αποφασιστικότητα του.
Η Ρωσία αν χειριστεί αυτή την τρομοκρατική επίθεση κατά πλήθους όπως το Ισραήλ στο Παλαιστινιακό θα πρέπει να ισοπεδώσει την Ουκρανία. όλοι περιμένουν δηλώσεις Πούτιν.
Και μια γαλλική πινελιά… το όχημα διαφυγής τρομοκρατών ήταν Renault Symbol.. Το όχημα γαλλικό, τα καύσιμα αμερικάνικα και τα όπλα ουκρανικά αλλά ήταν μουσουλμάνοι..
Faizov Muhammadsobir Zokirchonovich
 
πηγη dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.