θ

Translate

15 Μαρτίου 2024

Συνειρμικές Συχνοτικές Κραδασμικές Δονήσεις στην νίκη του Ολυμπιακού 6-1 κατά Μακάμπυ Τελ Αβίβ….

Στο στάδιον Γεώργιος Καραϊσκάκη ηττήθηκε 1-4.
Παλαιότερα στην Κύπρο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο στάδιον Γυμναστικός Σύλλογος Πράξανδρος, έφαγε μία τεσσάρα, ήμουν στο γήπεδον.
Για μία δεκαετία όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στο ΟΑΚΑ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν είχε ούτε μία ήττα, οι ξένες ομάδες έρχονταν στην καλύτερη των περιπτώσεων για ισοπαλία.
Πού είναι οι συνειρμοί συχνοτήτων κραδασμικής δονήσεως ειμαρμένης και πεδίου;
Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-6 στην Σερβία !
Η Σερβία είναι πιο ελληνική από την Ελλάδα, καθότι είναι τοις πάσοις γνωστόν ότι η Ελλάδα και η Κύπρος είναι εβραιοκρατούμενες, δεν το λέγω για να κακίσω ή να θίξω ή με μίσος για τους Εβραίους, αλλά είναι γεγονός ότι αυτές οι χώρες είναι παρεδωμένες στον Σιωνισμόν εκείνον που είναι συνώνυμος με τον Σατανισμόν και υφίσταται εκστρατεία αποχριστιανοποίησης τους και πανδιαστροφής τους, γνωρίζετε όλοι τα καθημερινά φανερά και αφανή προδοτικά τεκταινόμενα, άρα λοιπόν περιττόν να επεκταθώ σε λεπτομέρειες…..
Στην Σερβία ο Εβραίος πνίγεται, δεν νοιώθει ωσάν το σπίτι του, στην Ελλάδα και στην Κύπρο νοιώθει κάτι περισσότερον από το σπίτι του, δεν φοβάται και δεν νοιώθει ότι είναι σε ξένον ή αφιλόξενον έδαφος, αλλά σε χώρους που κατάκτησε ολοκληρωτικά και ολιστικά, ψέματα μήπως;;;;
Κατά συνέπεια, η αύρα των παικτών της Μακάμπυ, δεν ευνοείται σε σερβικό έδαφος και οι παίκτες είναι σφιγμένοι…. Απεναντίας, το σερβικό έδαφος φέρει αύρα ελληνική και δη ελληνικότερη από της Ελλάδος και Κύπρου και χριστιανική ήτοι χριστιανικότερη εκ της Ελλάδος και της Κύπρου….. Η αλήθεια πονεί ! Επειδή οι δειλοί αγαπούν τα ΨΕΥΔΗ ! ! !
Πάμε σε άλλες παραμέτρους των συνειρμών. Η έδρα του Ολυμπιακού είναι στην Αθήνα, ο Πειραιάς είναι μέρος της Αθήνας με την έννοια της ίδιας αύρας. Ο Πειραιάς ήταν λιμένας των Αρχαίων Αθηναίων. Η πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Αθήνα. Τι έκανε η Αθήνα στο απόγειον της δόξας της στην αρχαιότητα; Κατέκτησε το Αιγαίον και καταστράφηκε στην Κάτω Ιταλία οπού ήρχισε η συρρίκνωση της αυτοκρατορίας της αν και το πρότυπο της ακολουθήθηκε επιτυχημένα αργότερα ειδικά από τους Ρωμαίους.
Τι έχει ως πρωτεύουσα τώρα η Αθήνα; Το Αιγαίον, ή και μέχρι το Αιγαίον μόνον! Η πρωτεύουσα είναι ωσάν η αρχαία πόλις κράτος που ελέγχει μία ευρεία έκταση άλλων πόλεων συμπεριλαμβανομένων και νήσων, το ίδιον σκηνικόν με τώρα και η Αθήνα είναι καθ[‘ οδόν όπως και τότε να καταρρεύσει, ήδη είναι προς κατιούσαν !
Θυμίζω ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, δι’ όσους τους λατρεύουν ασπούμε πολύ ή και συνολικά χωρίς να λογαριάζουν τις συνεχείς προστριβές, διαφορές και διχογνωμίες τους, ήσαν στο σύνολον τους προληπτικοί ήτοι έβαζαν υπόψιν τις συνειρμικές συχνοτικές κραδασμικές δονήσεις πεπρωμένου και ΤΟΠΟΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΟΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ, ΚΑΙΡΟΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΙΩΝ….. !
Όταν η πρωτεύουσα ήτοι πόλη κράτος ήταν στην Πέλλα [ελληνοκυπριαστί πελλός σημαίνει τρελλός, ουχί τυχαίον] οι Έλληνες έφτασαν σε κατάκτηση έως του διαόλου τη μάνα, με τον Μεγαλέξανδρον, αλλά κατόπιν μετά τον θάνατον του βασιλέα, και το διαμοιρασμόν της εξουσίας, πρέπει να αναγνώσετε τις πολιτικές διαιρέσεις που ήταν έναν τρισεκατομμύριον φορές σε ένταση και πράξη περισσότερον από την σύγχρονη και Ελληνοβυζαντινή Ιστορία μέχρι πλήρους αηδίας και προδοσίας Ελλήνων προς Έλληνες με συνεχείς σφαγές και συνεργασία με Ρωμαίους [που είναι συγγενείς] και φυλές που δεν είναι συγγενείς ή και τόσον συγγενείς. Συνεπώς, όσοι λένε πως τα μίση μας είναι σύγχρονα, εάς ανατρέξουν στην περίοδον μετά τον θάνατον του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και πριν και ύστερα…. !/!
Βάσει των συνειρμών, εάν η πρωτεύουσα μεταβεί εκ της Αθήνας στην Θεσααλονίκη και ειδικότερα στην Πέλλα και με τον άλλον συνειρμόν μετά από πτώχευση της Ελλάδος όπως ισχύει ουσιαστικώς, τότε το πεπρωμένον θα λάβει τροπήν επίθεσης για άμυνα επιβίωσης !
Η άλλη πρωτεύουσα που είχαμε, από τις τρεις βασικά, ήταν η Κωνσταντινούπολη, η οποία έφερε σταθερότητα και χιλιοετή αυτοκρατορεία με πολλά διευρυμένα εδάφη !
Τώρα θα ζήσουμε τα επακόλουθα επαναφερόμενα με πρωτεύουσα ήτοι πόλις κράτος κυρίαρχη τας Αθήνας και το ψευδορωμαίικο θα πέσει.
Επιστρέφω στο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσον τυχερός εντός σταδίου Καραϊσκάκη και δη αναλόγως του δυναμικού της ομάδος του και περισσότερον σε πανευρωπαϊκές διοργανώσεις, επειδή το πεπρωμένον του μεγάλου Ήρωα Γεώργιου Καραϊσκάκη ήταν άτυχον και συνεχώς φιλάσθενον. Να διατί στο ΟΑΚΑ που φέρει το όνομα του ήταν αήττητος 10 έτη…..
Μάθατε και την ομάδα μου, δεν είμαι ο κοπαδός ομάδος που μπορεί να νομίσετε, απλά επειδή ήμουν ένθερμος φίλος της ομάδας παρατήρησα αυτήν την ομάδα, εάν παρατηρήσετε και άλλες ομάδες θα παρατηρήσετε τους προσωπικούς τους συνειρμούς συχνοτήτων που αντανακλώνται σε ειμαρμένη κραδασμικών δονήσεων…..
Με πρωτεύουσα την Αθήνα, ήτοι με την Λογική του τόπου εκεί, δεν είμαστε για πέρα από το Αιγαίον. Και επειδή ξανά ερώτησα και δεν πήρα απάντηση, από ποία φυλή ελεγχόταν η Αθήνα από τον 5ον έως τον 7ον αιώνα π.Χ. που είναι γραμμένον σε αρχαίον ελληνικόν βιβλίον; Πώς και οι μελετούντες ή δήθεν μελετούντες δεν το πήραν είδηση ή το απέκρυψαν;
Η Δημοκρατία της Αθήνας ήταν το άνοιγμα χαλάρωσης που εισέβαλε για πρώτη φορά στον Έλληνα ο ραγιαδισμός ! Περί τούτου άφθονα τα στοιχεία. Ενώ συνάμα σε τούτο το πολίτευμα έγινε νόμος ο πτωχός να είναι σκλάβος του πιστωτή ! Όταν τούτο εφαρμόζεται μέσω βασιλείας, οι άνθρωποι κάνουν επανάσταση επειδή δεν το αναγνωρίζουν, ότι συμβαίνει μέσω δημοκρατίας, υπάρχει έναν χάος από διχογνωμίες κοπαδών διαφόρων νόμων και η εντύπωση ότι η δημοκρατία είναι ο επίγειος παράδεισος, ώστε οι άνθρωποι αποβλακώνονται και συνάμα παραλύουν μέσα από τις διχόνοιες, τους φθόνους, τις διαφθορές και τις διαστροφές….
Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.