θ

Translate

4 Μαρτίου 2024

Την Καθημερινή ΦΟΛΑ-19 να διαβάζετε – δίνει τις σωστές οδηγίες

Προσέξτε ότι η φυλλάδα ανακύκλωσης ψυχών των εγχώριων ψυχανώμαλων τα γράφει αυτά στις 29/2 ή 119 και επειδή όλα είναι ανάποδα στο πεδίο που γράφει μας δίνει 911 στο να αλλάζουν μπράτσο για περισσότερη ανοσία! Την ονομάζουν σοβαρή φυλλάδα χωρίς να γνωρίζουν πόσο εγκληματίες είναι στο να μην αναφέρουν το ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ τόσων χιλιάδων Ελλήνων που έχουν στείλει για ανακύκλωση.
Πάνε και οι κοιμησμένοι που θα τρυπηθούν εαν την διαβάζουν. Πιστεύουν σοβαρά ότι ισχύουν αυτά που γράφουν, μετά τόσες δολοφονίες τρυπημένων;;;
Σύμφωνα με τις οδηγίες των δολοφόνων τις Καθημερινής ΦΟΛΑΣ-19 αλλάξτε τον ώμο. Σκεφτείτε, ότι μετά τις χιλιάδες δολοφονίες κοιμησμένων και αθώων πολύ αγαθών ψυχών με φτωχό έμψυχο υλικό μέσα τους, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι! Και γράφουν σκουπίδια οδηγώντας όσους δεν τελείωσαν ακόμη, να αλλάξουν ώμο.
Δηλώνουμε στο πεδίο στις 2/3 ή 113, ότι τα εγκλήματα σας θα τιμωρηθούν και δεν θα καταλάβετε το παραμικρό, διότι είστε τόσο άχρηστα σκουπίδια που το σύμπαν δεν σας χρειάζεται πουθενά. Τα σκουπίδια είναι άχρηστα. Οι φωτεινές ψυχές θα βρουν τον δρόμο προς την ΠΗΓΗ των ΠΑΝΤΩΝ…
 πηγη korakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.