θ

Translate

29.1.24

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά ποδηλάτη! Πολλά τα οφέλη της Pfizer

Κέρκυρα: Ξεψύχησε ποδηλάτης στη μέση του δρόμου!
Αναστάτωση επικράτησε στα Κανάλια της Κέρκυρας σήμερα το πρωί καθώς σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό με ποδηλάτη ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του!
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ποδηλάτης, περίπου 60 ετών δεν χτυπήθηκε από κάποιο άλλο όχημα, αλλά, σύμφωνα με μαρτυρίες, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί άρχισε να χάνει την ισορροπία του και έπεσε από το ποδήλατο στο έδαφος.
(Πηγή ertnews.gr)
Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Πιθανότατα ο 60χρονος ο οποίος μένει στην περιοχή να αντιμετώπισε κάποιο θέμα με την υγεία του.
Όταν έφθασαν οι διασώστες στο σημείο, περίπου τρία λεπτά μετά την κλήση που έγινε, διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό και άμεσα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό λίγο νωρίτερα, ο 60χρονος τελικά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.
πηγη korakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.