θ

Translate

29.1.24

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά του 41χρονου, θρύλου του ποδοσφαίρου, Luis Carlos Tejada απο Παναμά

Ο θρυλικός ήρωας του ποδοσφαίρου Luis Tejada πεθαίνει από «καρδιακή προσβολή» σε ηλικία 41 ετών
Ο Luis Carlos “Matador” Tejada Hansell θεωρήθηκε ως κορυφαίος σκόρερ του Παναμά. Από το 2001 έως το 2018 σημείωσε 43 γκολ σε 108 αγώνες. Περίπου πέντε χρόνια αργότερα έχασε τη ζωή του. Στις 28 Ιανουαρίου 2024, έπεσε ξαφνικά νεκρός κατά τη διάρκεια ενός φιλικού αγώνα με την ομάδα ερασιτεχνών παικτών του· τα μέτρα ανάνηψης ήταν ανεπιτυχή.
Σιγά σιγά πρέπει να τεθεί το ερώτημα εάν το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων έχει μειωθεί δραστικά από το 2021. Σχετικά νέοι κορυφαίοι αθλητές πεθαίνουν «από καρδιακή προσβολή» κάθε μέρα. Ο ελέφαντας είναι στο δωμάτιο, ο λόγος είναι προφανής, αλλά κανείς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θέλει να το πει την αλήθεια. Ο φόβος για την καριέρα τους και τα πολλά χιλιάρικα είναι πολύ μεγάλος.
Για τους ποδοσφαιρόφιλους, ο νεαρός θάνατος του σκόρερ είναι τραγωδία και όχι μόνο στον Παναμά. Στην πραγματικότητα, στα 41 σου θα πρέπει να έχεις ακόμα τη μισή ζωή μπροστά σου. Ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα μπορεί πραγματικά να αποκλειστεί μετά από μεγάλο αριθμό παιχνιδιών ποδοσφαίρου. Το πιο πιθανό είναι ότι απέκτησε το ελάττωμα πρόσφατα. Απο κάτι που τον τρύπωσαν υποχρεωτικά το 2021.
Είναι καιρός να ερευνήσουμε παγκοσμίως την ανησυχητική σειρά των νεκρών αστέρων του ποδοσφαίρου, αλλά και άλλων κορυφαίων αθλητών. Διάφορα μιμίδια υποστηρίζουν ότι περισσότεροι αθλητές έχουν πεθάνει από καρδιακή προσβολή τα τελευταία τρία χρόνια σε σχέση με τα προηγούμενα τριάντα χρόνια. Φυσικά, τέτοιες εικόνες πρέπει να προβάλλονται με προσοχή – επίσημα στοιχεία και στατιστικά στοιχεία θα ήταν πιο χρήσιμα.

πηγη korakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.