Νωρίτερα
από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε φέτος η παρασκευή των παραδοσιακών
χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων. Τα πρώτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες
τοποθετήθηκαν ήδη στις βιτρίνες των αρτοποιείων, με τους καταναλωτές
ωστόσο να παραμένουν μέχρι στιγμής «μουδιασμένοι» στις αγορές τους στην διαφορετική, λόγω της ακριβειας, εορταστική περίοδο.
Όπως λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Μιχάλης Μούσιος «φέτος ξεκινήσαμε πολύ πιο νωρίς την παραγωγή των χριστουγεννιάτικων προϊόντων προκειμένου να φτιάξουμε τη διάθεση των πελατών μας, αλλά και την δική μας». «Η αγοραστική κίνηση πάντως μέχρι στιγμής στα συγκεκριμένα προϊόντα είναι χαλαρή», προσθέτει.
Όπως λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Μιχάλης Μούσιος «φέτος ξεκινήσαμε πολύ πιο νωρίς την παραγωγή των χριστουγεννιάτικων προϊόντων προκειμένου να φτιάξουμε τη διάθεση των πελατών μας, αλλά και την δική μας». «Η αγοραστική κίνηση πάντως μέχρι στιγμής στα συγκεκριμένα προϊόντα είναι χαλαρή», προσθέτει.
Στο ερώτημα ποιο γλύκισμα «κερδίζει» περισσότερο
τους ουρανίσκους των καταναλωτών, ο κ. Μούσιος επιβεβαιώνει ότι στην
αρχή της φετινής εορταστικής περιόδου τα μελομακάρονα φαίνεται να έχουν
μεγαλύτερη ζήτηση, με τους κουραμπιέδες και τις δίπλες να ακολουθούν.
Πτώση του τζίρου στα αρτοποιεία λόγω της ακριβειας.
πηγη iefimerida.gr
Πτώση του τζίρου στα αρτοποιεία λόγω της ακριβειας.
πηγη iefimerida.gr
μονταζ teo
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου