θ

Translate

1.8.23

Πόσο ακόμα θα αντέξει ο κλόουν Ζελένσκι; Έχει δολοφονήσει χιλιάδες Ουκρανούς στον πόλεμο και όμως συνεχίζει εκτελώντας τα άρρωστα σχέδια της Νέας Τάξης

Larry Johnson (CIA): Το πολιτικό τέλος του Zelensky πλησιάζει – Nikolay Patrushev (Ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας): Η νίκη της Ρωσίας επί της Δύσης γεννά ένα νέο φαινόμενο
Στο πεδίο της μάχης ο Ουκρανικός στρατός έχει παταγωδώς αποτύχει…ωστόσο για να κερδίσουν τις εντυπώσεις στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης οι Ουκρανοί καθημερινά χτυπούν με drones διάφορες περιοχές και εσχάτως την Μόσχα που έχει προφανώς μεγάλη συμβολική σημασία.
Οι δυνάμεις αεράμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου κατέρριψαν τα drones ωστόσο προκλήθηκαν ζημιές αφού τα drones φέρουν εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Εν τω μεταξύ πρώην στελέχη της CIA των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι είναι ορατός ο πρόωρος θάνατος Zelensky, δεν εννοούν θάνατο με την κυριολεξία της φράσης αλλά το πολιτικό τέλος του Zelensky.
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας διαμαρτύρεται ότι η Ουκρανία δεν έχει όλα τα όπλα για να αντιμετωπίσει την Ρωσία…
Επίσης πυκνώνουν οι αναφορές από δυτικούς αξιωματούχους ότι η Οδησσός θα καταληφθεί από την Ρωσία…
Οι Ουκρανοί ανησυχούν βλέπουν την Ουκρανία να μετατρέπεται σε ερείπια, η βιομηχανία έχει καταστραφεί, η ενέργεια υπολειτουργεί… το ουκρανικός κράτος παραπαίει…Οι Ουκρανοί συνεχίζουν τις επιθέσεις με drones στην ΜόσχαΈνα μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) με στόχο την πρωτεύουσα της Ρωσίας καταρρίφθηκε πάνω από την περιοχή της Μόσχας, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.
«Οι Δυνάμεις Αεράμυνας κατέρριψαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος Ουκρανών πάνω από την περιοχή της Μόσχας
Ωστόσο το drone κατά την πτώση του χτύπησε έναν πύργο 50 ορόφων στη συνοικία IQ στην πόλη της Μόσχας, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, κανείς δεν τραυματίστηκε από την επίθεση.
«Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, δεν υπήρξαν θύματα ως αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ενός drone σε πύργο στην περιοχή IQ στην πόλη της Μόσχας».
Τα συντρίμμια του drone έχουν ήδη βρεθεί, οι ειδικοί το έχουν περισυλλέξει για τεχνική εξέταση.
Ρωσία: Αποτρέψαμε επίθεση ουκρανικών drones στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας – Στόχος πλοία περιπολίας
Μια ακόμα επίθεση ουκρανικών drones κατά του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας απέτρεψαν οι ρωσικές δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να επιτεθούν με τρία θαλάσσια drones στα πλοία «Sergei Kotov» και «Vasily Bykov» περιπολικά του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Τα τρία θαλάσσια drones του εχθρού καταστράφηκαν από τα πυρά των ρωσικών πλοίων» ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αναφέροντας πως τα περιπολικά σκάφη δέχθηκαν επίθεση σε απόσταση 340 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Σεβαστούπολης, της βάσης του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Κατόπιν της αποτροπής της νέας αυτής επίθεσης από θαλάσσια drones – προσφιλής πρακτική των Ουκρανών το τελευταίο διάστημα – τα πλοία περιπολίας συνέχισαν να εκτελούν τα καθήκοντα τους.
Σημειώνεται πως αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει και την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, κατά του Sergei Kotov, η οποία και αυτή είχε αποκρουστεί με επιτυχία.
 πηγη karditsastakra
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.