θ

Translate

1.8.23

Με πληρωμένα έξοδα από την Περιφέρεια έτρωγαν έπιναν και χόρευαν οι μεγαλοκυρίες που βαρούσαν παλαμάκια στον ξεδιάντροπο Πατούλη

”Kυρίες της απόδημου Ελληνισμού” που ήταν στο γλέντι (Ζάππειο, 27 Ιουλίου) με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, όταν η Ελλάδα καιγόταν και υπήρχε τριήμερο πένθος, ”φιλοξενήθηκαν” στην Ελλάδα με τα έξοδα πληρωμένα από την Περιφέρεια Αττικής, δηλ. τον διεφθαρμένο Γ. Πατούλη.
Γι’ αυτό και προσκάλεσαν μόνο αυτόν στο γλέντι. Τον Πατούλη, τον ανέχτηκε η Ομογένεια ΗΠΑ και Καναδά (π.χ. διαλυμένη Ομοσπονδία Σικάγου και Κοινότητα Μόντρεαλ), γνωρίζοντας ότι είναι ”μούτρο – διαπλεκόμενος”. Σε ότι αφορά τις ”απόδημες” (μεταξύ αυτών και εκδότρια μηνιαίας εφημερίδας, Φιλαδέλφεια ΗΠΑ), τι να πούμε; Απλά θλιβόμαστε που μας διέσυραν με την ανευθυνότητα, ”ελαφρότητά” τους και την αποδοχή ”δώρων” από τους φορολογούμενους ‘Ελληνες. Και τις βάζουμε στο περιθώριο.
Οι… απόδημες ”πέταξαν” τον Πατούλη
‘Οτι δεν έκανε το ”υπηρετικό προσωπικό Μητσοτάκη” (εξαγορασμένα ΜΜΕ), το κατάφεραν απόδημες Ελληνίδες: ”Πέταξαν” τον διαπλεκόμενο, διεφθαρμένο περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Γλένταγαν στο ”Ζάππειο” (αυτό το ”Ζάππειο” επί κυβέρνησης ΝΔ, κατάντησε… ”σκυλάδικο”) και παρέσυραν τον περιφερειάρχη σε χορό ”ζεϊμπέκ” με το άσμα «βρέχει φωτιά στη στράτα μου», τις ώρες που θρηνούσε η Ελλάδα για θύματα και βιβλικές καταστροφές εξαιτίας πυρκαγιών (27 Ιουλίου).
Πολλαπλά τα σκάνδαλα του Πατούλη (και οικονομικά), αλλά τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Αθήνας, το είχαν ”βουλώσει” για να μην χαλάσει η ”εικόνα” του Κούλη και της ΝΔ…
ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΕΛΟΣ… Είπε ότι θα σεβαστεί την πρόταση της ΝΔ για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης ο Ν. Χαρδαλιάς και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτόν του στο περιθώριο.
 πηγη karditsastakra
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.