θ

Translate

27.2.23

Όλη η Ελλάδα με τον Παύλο! Χαμός στο Twitter από κύμα συμπαράστασης προς τον βουλευτή που είχε τα κάκαλα να ονοματίσει την βρωμιά που υπάρχει σε δημοσιογράφους και δικαστικούς

Νέες διαστάσεις, λαμβάνει το ζήτημα της ανάρτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη. Η απόφαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να πραγματοποιηθεί προκαταρκτική έρευνα για τυχόν τέλεση δύο τουλάχιστον αδικημάτων: της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών, έχει προκαλέσει θύελα αντιδράσεων στο twitter, με τους χρήστες να βλέπουν για μια ακόμη φορά, την δικαιοσύνη να έχει επιλεκτική παρέμβαση και αντανακλαστικά.
Οι χρήστες βλέπουν μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια με σκοπό την απαξίωση του Παύλου Πολάκη, καθώς την ώρα που όταν άλλοι απειλούσαν εισαγγελείς, αλλά και δημοσιογράφους με φυλάκιση, κανένας εισαγγελέας και καμιά ΕΣΗΕΑ δεν είπε κουβέντα.
μονταζ  teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.