θ

Translate

22.2.23

Σούπερ Κική: Ένα άγνωστο περιστατικό με… βρισιές και ξύλο

Πολύς λόγος γίνεται για την Instagramer Σούπερ Κική και το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό και τις καταγγελίες εκατέρωθεν. Σήμερα θα αποκαλύψουμε ένα παλαιότερο περιστατικό με την ίδια και έναν οπαδό γνωστής ομάδας, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τη νέα ταλαιπωρία της.
Έτσι, η σούπερ Κική βρίσκεται με φίλους της σε ένα πάρτυ πριν από αρκετό καιρό. Εκεί βρίσκονται και κάποιοι οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας. Η σούπερ Κική ξεκίνησε με τον έναν μια πλάκα, η οποία δεν ήταν ανεκτή. Ο ίδιος της είπε να σταματήσει κι εκείνη του απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου «καλά είσαι αδερφή;», με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον οπαδό, ο οποίος της απάντησε με μια μπουνιά και μια κλωτσιά, κάνοντας το πάρτυ άνω κάτω. Μάλιστα, το σκηνικό αυτό είχε συζητηθεί τότε αρκετά σε στέκια δημοσιογράφων που ασχολούνται με τη σόου μπιζ.
 πηγη makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.