θ

Translate

22.1.23

Η 50ΑΡΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΗΣ 25ΑΡΑΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ

Χωρίς κανένα σφίξιμο, άνετα και χαλαρά από την πολυθρόνα της εκπομπής η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε την ερωτική της σχέση με άνδρα 23 χρόνια μικρότερό. Τυχερός ο τύπος! Δεν λέω, τυχερή και η κυρία, και δεν μας επιτρέπεται να πούμε ότι την χάλασαν οι κακές της παρέες. Βεβαίως και είναι τυχερή όταν στα 55 της εδώ και 7-8 χρόνια χαίρεται την παρέα ενός 32χρονου σήμερα.
Λένε ότι η γκομενοδουλειά, διότι ακριβώς περί αυτού πρόκειται, με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν έχει μέλλον. Και τι έγινε; Δεν το κατάλαβα. Τη βρίσκεις με κάποιον, με κάποια για να έχεις... μέλλον; Όταν παίρνεις από μία σχέση, και πολλά μπορείς να πάρεις από μία σχέση, αρκεί να γνωρίζεις την εν λόγω τέχνη, τότε ζεις το τώρα. Βιώνεις το σήμερα. Ρουφάς τους χυμούς, τρως τους καρπούς μέχρι το φρούτο να μπαγιατέψει. Να μην έχει πια τις μυρουδιές του. Μέχρι πότε; Ίσως σ' ένα χρόνο, ίσως σε δέκα χρόνια.
Επί της ουσίας. Η πενηντάρα θα δώσει πολύ περισσότερα στον τριαντάρη, παρά σ' έναν εξηντάρη εραστή. Η κυρία θα τα δίνει όλα. Όλη μέρα, κάθε στιγμή έχει στη σκέψη της τον άλλονα για να νοιώθει αυτός ο άλλος όσο γίνεται πλήρης, ικανοποιημένος.
Από την άλλη, ο τριαντάρης θα πάρει πολύ περισσότερα από την πενηντάρα απ' όσα σε μια σχέση με 25άρα π.χ. Από την 20άρα, 25άρα και λείπουν τα χιλιόμετρα της σεξουαλικής πείρας, άσε ότι στην ηλικία της δεν λειτουργεί τόσο ως ερωμένη, όσο σαν αυριανή σύζυγος, σα μέλλουσα μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.