θ

Translate

24.11.22

Κάρολος: Ο πόλεμος στη Συρία και η τρομοκρατία οφείλονται στην κλιματική αλλαγή...ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΥΦ.....ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ....!!!

Στην κλιματική αλλαγή απέδωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος το ξέσπασμα του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, την προσφυγική κρίση και την τρομοκρατία.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, η οποία θα μεταδοθεί σήμερα και βιντεοσκοπήθηκε πριν
από τις 13 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας Κάρολος ρωτήθηκε αν υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής, των συγκρούσεων και της τρομοκρατίας και απάντησε: «Φυσικά».
«Δεν αντιμετωπίζουμε ποτέ την υποκείμενη αιτία του προβλήματος, η οποία είναι δυστυχώς αυτά που κάνουμε στο φυσικό μας περιβάλλον», επεσήμανε, τονίζοντας ότι στο μέλλον θα υπάρξουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, αν δεν αντιμετωπιστεί αμέσως η κλιματική αλλαγή.
Ακόμη και σε περιόδους λιτότητας, ο κόσμος δεν έχει την πολυτέλεια να μη δράσει, τόνισε ο Βρετανός πρίγκιπας.
Σημειώνεται ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου θα εκφωνήσει ομιλία κατά την έναρξη της Διάσκεψης για το Κλίμα που θα ξεκινήσει στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα και στην οποία θα συμμετάσχουν 118 ηγέτες από όλο τον κόσμο σε μια προσπάθεια να συμφωνήσουν στον περιορισμό της έκλυσης αερίων που προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
 μονταζ teo
 24/11/15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.