θ

Translate

25.11.22

«Είσαι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΗΤΗΣ» – Μεγαλώνει η ΟΡΓΗ κατά Πλεύρη μετά την απόφαση του ΣτΕ, BINTEO

«Είναι αισχρό αυτό που κάνεις», του φώναζαν...
Την ώρα που το ΣτΕ κρίνει αντισυνταγματική την παράταση των αναστολών ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης τα άκουσε και πάλι από τους απεργούς πείνας που δίνουν καθημερινά πλέον αγώνα επιβίωσης!
Μπορεί να μην ιδρώνει το αυτί του ακόμα, αλλά όλα δείχνουν πως το κλίμα αλλάζει και θα υπάρξουν πολιτικοί που θα βρεθούν στο επίκεντρο της λαϊκής οργής με νομικές, στην καλύτερη των περιπτώσεων, συνέπειες.
Δείτε στο βίντεο τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να αποκαλούν «αισχρό» αυτό που κάνει και να τον χαρακτηρίζουν «πολιτικό αλήτη».
Δείτε:

.

πηγη el.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.