θ

Translate

7.9.22

ΕΠΙΚΗ Ζαχάροβα για την ΨΥΧΟΠΑΘΗ Τρας: “Γιατί δεν βάζετε κάποιον ΙΚΑΝΟ σε θέσεις εξουσίας;;;”

Την "έσφαξε" με το "βαμβάκι"!
Η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα περιγέλασε σήμερα την ανάδειξη της Λιζ Τρας στην πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου, βλέποντας σ’ αυτή την «κρίση της βρετανικής διπλωματίας».
«Μερικές φορές αναρωτιόμαστε: άραγε αληθινά, σε χώρες με μεγάλο πληθυσμό και ισχυρές χάρη σε μακροχρόνιες δημοκρατικές παραδόσεις, δεν υπάρχει κανένας ικανός να αντιπροσωπεύσει τους διάφορους κλάδους της εξουσίας με τρόπο αξιοπρεπή, επαγγελματικό και συνετό;», δήλωσε η Ζαχάροβα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Το πρόβλημα συνδέεται ίσως με την κρίση της δημοκρατίας, επειδή αυτό το ‘αποτέλεσμα’ δεν έχει καμιά σχέση με την άμεση επιλογή των Βρετανών», υποστήριξε σχετικά με την Τρας.
Το Κρεμλίνο δήλωσε χθες πως δεν περιμένει «αλλαγές προς το καλύτερο» με την εκλογή της Λιζ Tρας, γνωστής για τη σκληρή γραμμή της έναντι της Ρωσίας, την οποία χαρακτηρίζει «επιτιθέμενη» χώρα εξαιτίας της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία η οποία διεξάγεται από τις 24 Φεβρουαρίου.
 πηγη el.gr
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.