θ

Translate

4.9.24

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Μητσοτάκης: Εθνική ανάγκη η πρωτιά της Ν.Δ...ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΑΣ ΚΗΦΗΝΑΣ : ΝΔ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ...ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ....!!!!

Εθνική ανάγκη χαρακτήρισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, τονίζοντας ότι χρειάζεται να εξαντληθεί η τετραετία από μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να επιστρέψουμε στην πολιτική ομαλότητα. Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό,
αυτό το δύσκολο έργο μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το εξασφαλίσει, για αυτό και η πρωτιά της στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί εθνική ανάγκη.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ακόμη ότι «η μόνη λύση τούτη την ώρα για τον τόπο, είναι να γίνει συνένωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσκλητήριο αρίστων προς όλους τους ικανούς και άξιους -όπου και εάν βρίσκονται- προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η επίμονη προσπάθεια που θα μας βγάλει επιτέλους από το τέλμα».
H δήλωση:
Η Ελλάς, για πρώτη φορά ιστορία της, βρίσκεται σε μία φάση κατά την οποία είναι ξεκάθαρο σε όλους, ποια είναι η πορεία την οποία οφείλουμε να ακολουθήσουμε. Οι εκλογές για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία δεν θα αποφασίσουν για την πολιτική που θα ακολουθηθεί και αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί την Αλήθεια. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε. Έχουμε μπροστά μας δρόμο μακρύ και δύσκολο, καθώς η κρίση συνεχίζεται και με την πάροδο του χρόνου επιβαρύνεται.
Η μόνη λύση τούτη την ώρα για τον τόπο, είναι να γίνει συνένωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσκλητήριο Αρίστων προς όλους τους Ικανούς και Άξιους –όπου και εάν βρίσκονται- προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η επίμονη προσπάθεια που θα μας βγάλει επιτέλους από το τέλμα. Χρειάζεται να εξαντληθεί η τετραετία από μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να επιστρέψουμε στην πολιτική ομαλότητα.
Αυτό το δύσκολο έργο μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι αυτό και η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί εθνική ανάγκη.
Θέλω πάντως να επισημάνω ότι προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει ότι όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο, πετυχαίνουμε το στόχο μας πολύ συντομότερα απ’ ότι όλοι νομίζουν. 

 http://www.zougla.gr
  μονταζ teo
4/9/15 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.