θ

Translate

18.9.24

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ# έσκασε η καρδιά του 52χρονου Πατρινού Γιώργου Αποστολόπουλου ενώ παρακολουθούσε αγώνες με το παιδί του – Οι ψυχοπαθείς της χούντας των Pfizer θερίζουν τους τρυπημένους

η Υποχρεωτική Υγεία πρώτα βίασε τον ΝΟΥ σας και μετά το ΣΩΜΑ σας. Σας μισούν επειδή είστε Έλληνες και απόγονοι του Οδυσσέα..οργανωθείτε όσοι εξαναγκαστήκατε να τις χτυπήσετε στους ώμους
λόγω πολλών λόγων και κινηθείτε νομικά, εναντίον του μηχανισμού αφανισμού του ελληνισμού!
Το ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και εαν κινηθείτε θα δείτε πολλά αποτελέσματα υπέρ της ενσάρκωσης σας στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Εαν δεν κινηθείτε θα πεθάνετε ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ.
Οι ψυχοπαθείς της χούντας των Pfizer που θερίζουν τους τρυπημένους πρέπει να τιμωρηθούν ενεργά και μόνο από εσάς τους ίδιους!!! Εσείς βιαστήκατε με τις ΦΟΛΕΣ-19 για να αφανιστείτε ύπουλα…σας τα είπαν ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ στην Υγεία που δεν ήταν υγεία αλλά η Υγεία Ανάποδα με εξαγορασμένους ντίλερ γιατρούς. Θέλετε αποδείξεις; Σας έχουμε εκατοντάδες στην κατηγορία ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ!!!
Θλίψη για τον Πατρινό Γιώργο Αποστολόπουλο, «έσβησε» ενώ παρακολουθούσε αγώνες στον Βόλο
Πέθανε από ανακοπή καρδιάς…
18 Σεπ. 2024
Σοκ αλλά και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του 52χρονου Πατρινού Γιώργου Αποστολόπουλου.
Ο εκλιπών είχε πάει στο Βόλο Σάββατο 14\9 να παρακολουθήσει αγώνες με το παιδί του, όπου ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος με την καρδιά του να παύει πλέον να χτυπά… Πέθανε από ανακοπή.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε πάει στον Βόλο από την Πάτρα για να παρακολουθήσει τους αγώνες και βρισκόταν στο γήπεδο με τη σύζυγό του. Εκεί υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες του γιατρού του ΕΚΑΒ αρχικά και των γιατρών του Νοσοκομείου στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή.
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, διέμενε στα Ζαρουχλεΐκα στην Πάτρα.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου το νεαρού άνδρα θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.
 πηγη korakas
 μονταζ teo
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.