θ

Translate

13.9.22

Με Γερμανία για την πρόκριση στους «4» του Eurobasket η Ελλάδα στις 21:30

Η πιο... μεγάλη ώρα (μέχρι την επόμενη) για την Εθνική μας ομάδα, που αντιμετωπίζει το βράδυ την Γερμανία για μία θέση στα ημιτελικά του Eurobasket!
Η Εθνική ξόρκισε τους «δαίμονές» της κόντρα στην Τσεχία και συνεχίζει να ονειρεύεται την επιστροφή στα μετάλλια, μετά από 13 χρόνια.
Η επόμενη μεγάλη πρόκληση είναι απόψε (13/9) στη Mercedes-Benz Arena, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα, Γερμανία, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ακόμα ένα «do-or-die» παιχνίδι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να ηγηθεί και πάλι, αλλά, όπως έγινε και κόντρα στην Τσεχία, καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα θα είναι κι η συνεισφορά των άλλων διεθνών.
Η Γερμανία, από την άλλη, αντιμετωπίζει δύο σημαντικά θέματα τραυματισμών. Ο Φραντς Βάγκνερ χτύπησε στον δεξιό αστράγαλο στο ματς με το Μαυροβούνιο και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος. Επίσης, αμφίβολος είναι κι ο Νικ Ουάιλερ – Μπαμπ, ο οποίος έχει χάσει τα δύο τελευταία ματς, λόγω προβλήματος στον ώμο.
Η ώρα και το κανάλι του Γερμανία - Ελλάδα
Ο αγώνας της Εθνικής με αντίπαλο τη Γερμανία, για τους «8» του Eurobasket 2022, είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (13/9). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.
 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.