θ

Translate

1.7.22

ΟΥΚΡΑΝΗ δημοσιογράφος, η οποία αποκάλυψε τα ΨΕΜΑΤΑ του Ζελένσκι ανακηρύχθηκε σε «ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ»

Ιδού η νεοναζιστική προπαγάνδα που στηρίζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την Δύση
Η Ουκρανή δημοσιογράφος Sonya Lukashova μπήκε στα μαύρα κατάστιχα του ιστοτόπου Mirotvorets («Ειρηνοποιός») αφού έγραψε ένα άρθρο, το οποίο δεν συμφωνούσε με την νεοναζιστική προπαγάνδα του Ζελένσκι.
Στο άρθρο, ισχυρίστηκε ότι οι περισσότεροι από τους ισχυρισμούς για βιασμό που διατυπώθηκαν εναντίον του ρωσικού στρατού από την πρώην Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας, Λιουντμίλα Ντενίσοβα, ήταν ψευδείς. Η σελίδα Mirotvorets, η οποία πιστεύεται ότι διοικείται από την Ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας (SBU), απαριθμεί άτομα που θεωρούνται «εχθροί της Ουκρανίας».
Την αποκάλυψη δημοσίευσε η εφημερίδα Ukrainskaya Pravda. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται διάφορες επίσημες πηγές, η συντριπτική πλειονότητα των ισχυρισμών για «σεξουαλικές θηριωδίες» που φέρεται να διαπράχθηκαν από ρωσικά στρατεύματα κατά την διάρκεια της σύγκρουσης είναι ψευδείς. Οι ισχυρισμοί διαδόθηκαν από την Επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ντενίσοβα, η οποία καθαιρέθηκε μετά από ψήφο δυσπιστίας στα τέλη Μαΐου. Είχε αποτύχει να οργανώσει ανθρωπιστικούς διαδρόμους και ανταλλαγές κρατουμένων, αντ’ αυτού είχε εστιάσει στην διάδοση μη επαληθευμένων και αβάσιμων ισχυρισμών.
Σύμφωνα με την έκθεση της Lukashova, οι Ουκρανοί αξιωματούχοι επιβολής του νόμου προσπάθησαν να διερευνήσουν τους ισχυρισμούς της Ντενίσοβα αλλά δεν βρήκαν στοιχεία που να τους υποστηρίζουν. Μετά από πολλές ανακρίσεις της Ντενίσοβα, οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι η Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε λάβει όλες τις… εκρηκτικές της αποκαλύψεις από την κόρη της, Αλεξάνδρα Κβίτκο. Η τελευταία διατηρούσε μια «ψυχολογική τηλεφωνική γραμμή» για τα θύματα της βίας κατά την διάρκεια του πολέμου, που δημιουργήθηκε από το γραφείο της Denisowa σε συνεργασία με την διεθνιστική UNICEF.
Η τηλεφωνική γραμμή δεν είχε διαφάνεια! Η ακριβής φύση των κλήσεων παρέμενε ασαφής επειδή, σύμφωνα με την έκθεση έρευνας, η Kwitko δεν έδωσε καμία πληροφορία για τα φερόμενα θύματα.
Αρκετά δημόσια πρόσωπα της Ουκρανίας καταδίκασαν τις αποκαλύψεις της Λουκάσοβα, τονίζοντας ότι η αναφορά στις δραστηριότητες της επιτρόπου ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κόρης της θα βοηθούσε την Ρωσία. Ο πολιτικός σχολιαστής και εξέχων υποστηρικτής του πρώην προέδρου Πέτρο Ποροσένκο, Τάρας Μπερεζόβετς, για παράδειγμα, κατηγόρησε ευθαρσώς τον δημοσιογράφο ότι παρήγαγε κορυφαίο υλικό για «ρωσική προπαγάνδα». Σε ανάρτησή του στα social media, έγραψε:
«Η συγγραφέας της έρευνας για την Denizova, Sonya Lukashova, η οποία κατηγόρησε τον πρώην επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι κατασκεύασε πολυάριθμες κατασκευές σχετικά με τον βιασμό παιδιών από την Ουκρανία, κατέληξε στην βάση δεδομένων του Mirotvorets. Το υλικό του Lukashova αναφέρθηκε πολύ (συχνά) από την ρωσική προπαγάνδα».
Πλέον, η ΟΥΚΡΑΝΗ δημοσιογράφος κατηγορείται ότι συμμετείχε ενεργά σε «ειδικές επιχειρήσεις ενημέρωσης της ρωσικής επιθετικότητας κατά της Ουκρανίας» και για «δημοσίευση πληροφοριών κρατικής σημασίας», επειδή είπε την αλήθεια!!!
Ο ιστότοπος Mirotvorets δημιουργήθηκε το 2014 ως δημόσια βάση δεδομένων «φιλορώσων τρομοκρατών, αυτονομιστών, μισθοφόρων, εγκληματιών πολέμου και δολοφόνων».
πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.