θ

Translate

21.7.22

ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ: ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ! ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, των εθελοντών και των κατοίκων, πολλά σπίτια υπέστησαν ζημίες ή καταστράφηκαν ολοσχερώς σε Πεντέλη, Πανόραμα Παλλήνης, Ανθούσα, Διώνη και Ντράφι. Το πλήρες μέγεθος θα αποτυπωθεί μόλις ξεκινήσει η επίσημη καταγραφή, ωστόσο οι πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, είναι αποκαρδιωτικές.

katastrofi3
katastrofi4
katastrofi5

Από το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών μετρούν τις πληγές τους μιας και τα σπίτια που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες και οι υλικές ζημιές δεν είναι λίγες σε αυτοκίνητα και όχι μόνο.

Τουλάχιστον 10 σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς στο Ντράφι, κατά την καταστροφική φωτιά που έκαιγε για 21 ώρες στην Πεντέλη.

spitia1
spitia2
spitia3
5647108
5647115
5647118
5647140
5647132
penteli_fwtia___2_
penteli_fwtia___3_
penteli_fwtia___1_
penteli_fwtia___2_
penteli_fwtia___3_
penteli_fwtia___1_

Η καταγραφή των υλικών ζημιών βρίσκεται εν εξελίξει και σήμερα Πέμπτη αναμένεται η σχετική ενημέρωση από τον αρμόδιο Υφυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, για συγκεκριμένα μέτρα αποκατάστασης των πληγέντων.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησαν έλεγχοι και αυτοψίες από μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγέντων Δήμων Πεντέλης και Παλλήνης (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα).

 πηγη makeleio.gr
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.