θ

Translate

2.7.22

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

Η Κυβέρνηση επιβάλλει συνεχώς νέους φόρους στους πολίτες, την ίδια στιγμή που είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο καυσίμων.
Ο πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση της εξαπάτησης των πολιτών, οφείλουν μια εξήγηση, για το γεγονός των περιέργων ελέγχων στο λαθρεμπόριο καυσίμων.
Την ώρα που οι πολίτες στενάζουν από την υπερφορολόγηση, που κόβονται μισθοί, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα. Την ώρα που κοινωνικές δομές καταρρέουν, που καρκινοπαθείς αποκλείονται από θεραπείες, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα παραμένουν καθηλωμένα λόγω έλλειψης χρημάτων για τη συντήρησή τους. Την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια επειδή αρνείται να εφαρμόσει τα αυτονόητα.
 
Και να ήταν μόνο αυτά;
Ζει και… βασιλεύει η ελληνική μαφία, η οποία με την ανοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει βγει παγανιά το τελευταίο διάστημα κι όποιον πάρει… ο Χάρος. Τους τελευταίους μήνες, η Ελλάδα θυμίζει… Άγρια Δύση! Ενδεικτικό είναι πως εκτελείται ένα συμβόλαιο θανάτου κάθε δύο μήνες (!) με στόχους μέλη της ελληνικής μαφίας.
Οι εγκληματικές οργανώσεις ξεπλένουν το μαύρο χρήμα σε διάφορες δραστηριότητες όπως φούρνους, βενζινάδικα, εταιρείες καφέ, κάβες, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία και… φωτοβολταϊκά πάρκα.
Για αυτό κρίνεται αναγκαίος ένας ειδικός εισαγγελέας συντονισμού και ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ συναρμόδιων υπηρεσιών, όπως το ΣΔΟΕ, η Αρχή για το ξέπλυμα, η Οικονομική Αστυνομία, και άλλες κρατικές υπηρεσίες για να ακολουθήσουν το χρήμα.
Μέσα σε όλα αυτά ανώτατα κυβερνητικά στελέχη. Μπλεγμένοι με το μαύρο χρήμα, με λαθρεμπόρια, απόπειρες αλλά και εκτελέσεις δημοσιογράφων και όχι μόνο. Τρία χρόνια φαμίλια Μητσοτάκηδων ισούται με τρία χρόνια ανενόχλητης δράσης από την Καμόρα. Τα συμπεράσματα δικά σας…
 πηγη makeleio.gr
 μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.