θ

Translate

3.7.22

Κρυολόγημα, εγκεφαλικό ή τίποτε άλλο;

Ανακοινώθηκε γιατί ακυρώθηκε το πρόγραμμα Προύσας του προέδρου του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Ρεφίκ Οζέν-βουλευτής Προύσας του AKP  ανακοίνωσε ότι ο Ερντογάν δεν παρευρέθηκε στο πρόγραμμα λόγω  ¨κοινού κρυολογήματος¨μ.
Το συλλαλητήριο και τα εγκαίνια που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην Προύσα με τη συμμετοχή του προέδρου του AKP, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναβλήθηκαν. Ο βουλευτής Προύσας Ρεφίκ Οζένn τηλεφώνησε στο AS TV, το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στην Προύσα, και εξήγησε γιατί αναβλήθηκε το πρόγραμμα.
Σύμφωνα με την είδηση  του IndyTurk, ο Οζέν είπε ότι ο Ερντογάν ανέβαλε τα προγράμματα λόγω του «κρυολογήματος».
Ο Οζέν είπε πως ¨Με τα σημερινά νέα, η επίσκεψη του αξιότιμου Προέδρου μας αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία λόγω του κρυολογήματος. Φυσικά, η υγεία του προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Με αυτή την έννοια, ελπίζω ότι θα ανακτήσει την υγεία του το συντομότερο δυνατό».
https://tele1.com.tr/erdoganin-bursa-programini-neden-iptal-ettigi-aciklandi-654636/
 πηγη tourkikanea.gr
 μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.