θ

Translate

1.7.22

ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΡΑ !

Οταν τους τελειωσουν τα καυσιμα δεν θα απολογηθουν ως οφειλουν αλλα θα σου κανουν λοκνταουν ..
Οταν τους τελειωσουν τα τροφιμα δεν θα απολογηθουν ως οφειλουν αλλα θα σου δωσουν συσιτιο και λοκνταουν μαζι ..
Οταν δεν θα τους φτανει η ενεργεια να σε ζεστανουν η να σου δωσουν φως ..θα σου πουν να κανεις περικοπες στης ανεσεις σου …δεν θα απολογηθουν ξανα ..!
Οταν θα βρεχει και θα πνιγεσαι δεν θα σου ζητησουν συγνωμη αλλα θα σε κλεισουν παλι μεσα να μην κινεισαι ελευθερος ..
Οταν , οταν ,οταν … και ολα αυτα γιατι στην αρχη του ντομινο ειπες ναι σε δικαιωματα που δεν επρεπε ποτε να υπαρχει καν η σκεψη να συζητηθουν !..
Δεν σταματησες το επομενο τουβλακι και τωρα βλεπεις οτι η “δημοκρατια” που γνωριζες εχει χαθει …η αλλιως δειχνει το πραγματικο της προσωπο !…
Για να γινει κατανοητο ..ο αντιπαλος οσο νοιωθει οτι σε εχει θα σου παρει τα παντα …ΤΑ ΠΑΝΤΑ , χωρις να υπαρχει καμια ΕΛΠΙΔΑ , χωρις να υπαρχει ..ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ , χωρις να υπαρχει εγω θα γλυτωσω …ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ακομα και σε αυτους που νομιζουν οτι ειναι στο απυροβλητο !>..
Εισαι σε εναν πολεμο , βρισκεσαι σε αυτη την θεση επειδη σε επεισαν οτι ανθρωποι με της δικες μου αποψεις ειναι παρακατιανοι , ψεκασμενοι , συνομωσιολογοι , βρισκεσαι σε αμυνα και χαμενος γιατι πιστεψες την λαθος αφηγηση , εισαι μια στιγμη μακρια να νικησεις τον εγωισμο σου και να αρχισεις να βλεπεις την αληθεια !…
Σε αυτο τον πολεμο πρεπει να ενωθεις με τον διπλανο σου με την μεγαλυτερη δυναμη που εδωσες ποτε και ΑΥΤΟ ειναι ο μονος τροπος να σωθεις , η το παιρνεις τωρα χαμπαρι η χαιρετας ενα ψευτικο κοσμο!
Γνωριζω οτι θα συνεχισεις να ελπιζεις σε αλλαγη και σε καλυτερευση …να θυμασαι για καθε σου ελπιδα και οχι αλλαγη σου θυσιαζεις μελλον απο τα παιδια σου ,για καθε μερα υπομονης και στρουθοκαμηλισμου δημιουργεις στο μελλον φυλακες και σκλαβους , για καθε προσωπικο συμφερον ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ..σκοτωνεις αυριο ανθρωπους !
Το παγκοσμιο εγκλημα εισαι εσυ , οι παγκοσμιοι εγκληματιες απλα σε χρησιμοποιουν !
ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΡΑ !
Stranger…
 μονταζ  teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.