θ

Translate

17.6.22

Τα έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Άδωνις Γεωργιάδης) έχουν ξεχάσει ακόμα και το «Βόρεια» - Σκέτο Μακεδονία πλέον!

Συγκεκριμένα, σε έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης, επικεφαλής του οποίου είναι ο άλλοτε διαμαρτυρόμενος κατά των Πρεσπών Άδωνις Γεωργιάδης, αντί για τον κωδικό ΝΜΚ (North Macedonia) που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται, γίνεται χρήση του MK, δηλαδή σκέτο «Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή δηλαδή που η χώρα μας προβαίνει σε κινήσεις διαμαρτυρίας επειδή τα Σκόπια στο Euro χρησιμοποιούν το MK, ελληνικές υπηρεσίες το χρησιμοποιούν αυτοβούλως, παραβιάζοντας υπέρ των Σκοπίων τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακόμη και λίγες ημέρες πριν, στις 14 Ιουνίου, όταν δηλαδή είχε ήδη ξεσπάσει ο ντόρος για το Euro, σε έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης γίνεται αναφορά σε ΜΚ, αντί του προβλεπόμενου NMK.

Η επαναλαμβανόμενη και απ’ ό,τι φαίνεται «διαχρονική» χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να πρόκειται περί λάθους κι έτσι συμπεραίνει κανείς ότι είναι απλώς αποτέλεσμα της μανίας που έχει καταλάβει τα κυβερνητικά στελέχη να αποδείξουν ότι… το κράτος έχει συνέχεια.

πηγη pronews.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.