θ

Translate

17.6.22

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα νεότερα για την υγεία της Τούνη και η πικάντικη ερώτηση που της έκανε

Στο νοσοκομειο βρισκεται η Ιωαννα Τουνη λογω υπερκοπωσης.

Για την περιπέτεια υγείας της μίλησε ο Δημητρης Αλεξανδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τονίζοντας πως η γνωστή influencer δεν προσέχει τον εαυτό της.
Αρχικά όμως αναφέρθηκε στις φημες που θελανε να περνανε κριση στη σχεση τους επειδή πήγαν και ξεχωριστές διακοπές.
«Μια χαρά είμαστε. Το ότι είμαστε ένα ζευγάρι που λίγο πειράζουμε ο ένας τον άλλον δε σημαίνει κάτι. Σε κανένα ζευγάρι δεν είναι όλα ρόδινα…», είπε αρχικά.
«Δεν πίνουμε νεράκι, δεν προσέχουμε τον εαυτό μας… Επειδή έφτιαξε και ο καιρός πρέπει να βγαίνουμε όλο και περισσότερο έξω, να καταλαβαίνουμε τα όριά μας. Γενικά όταν είσαι και ένας άνθρωπος που είσαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, έχεις πολλές δουλειές, πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να τα προλαβαίνεις όλα, ο οργανισμός σου κάποια στιγμή…», είπε για την περιπέτεια υγείας της.
«Εγώ το πολύ lifestlyle η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλω. Έναν άνθρωπο όμως που τον έχω γνωρίσει έτσι, τον σέβομαι. Αφού της αρέσει και εμένα δε με ενοχλεί, είναι λογικό να πάει με τους φίλους της και να περνάει καλά. Γιατί να ζηλέψω;», κατέληξε λέγοντας.
H γνωστή instagramer ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλης ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο κατάφερε να παρευρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε για τον έναν χρόνο λειτουργίας της εταιρίας ρούχων που είναι ιδιοκτήτρια μαζί με την Στελλα Πασσαρη.
Ο αγαπημένος της σύντροφος μάλιστα βρέθηκε στην εταιρία ρούχων και πήρε συνέντευξη από την σύντροφό του.
Μεταξύ άλλων την ρώτησε αν «μπορεί να συνδυάσει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη επαγγελματικά και σχέση ταυτόχρονα», με εκείνη να απαντάει: «Αυτά που ρωτάς σε συμφέρουν σίγουρα; Απά νιώθω λίγο ότι είμαι εγώ και η βαλίτσα μου. Ναι, με καλή θέληση συνδυάζονται».
 πηγη newsbreak.gr
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.