θ

Translate

4.5.22

ΠΩΣ ΚΑΗΚΕ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΕΝΟΧΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Μια ώρα και είκοσι λεπτά με μαρτυρίες και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πώς μια φωτιά που θα μπορούσε να περιοριστεί έγκαιρα , κατάφερε με μηδενικό άνεμο και “εντολές μη κατάσβεσης”, να κατακάψει περισσότερα από 520 χιλιάδες στρέμματα γης. Δάση, ζώα, χωριά, καλλιέργειες, κόποι μιας ζωής αφέθηκαν στην τύχη τους και έγιναν στάχτη από μία κυβέρνηση η οποία εκδίωξε τους κατοίκους από τα χωρία τους ενώ ουδέποτε φρόντισε για τον προστασία των δασών ή την πυρόσβεση. Αντιθέτως, σχεδιάζει επενδύσεις με νέες χρήσεις γης, στο όνομα της “ανάπτυξης” και της “ανασυγκρότησης”.
Στο δεύτερο μέρος, που σύντομα θα είναι έτοιμο, θα στοιχειοθετήσουμε το “γιατί” κάψανε τουλάχιστον 520.000 στρέμματα και τα όνειρα των ανθρώπων της Βόρειας Εύβοιας.  Μπορείτε να επιλέξετε αγγλικούς ή ελληνικούς υπότιτλους.

.

πηγη makeleio.gr
μονταζ teo    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.