θ

Translate

28.12.21

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ: Η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική αναβολή!

Ο κορονοϊός θερίζει και την EuroLeague - Η διοργάνωση ανακοίνωση την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ, καθώς οι Πειραιώτες έμειναν με μόλις 7 παίκτες. 
Ήταν αναμενόμενο έγινε και πράξη. Η EuroLeague ανακοίνωσε την οριστική αναβολή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη (29/12) στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε νέα κρούσματα από τον κορονοϊό, με τον αριθμό των παικτών που έχουν πέσει θύματα της πανδημίας να φτάνουν τους οκτώ. Αυτό σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν απομείνει μόλις με επτά μπασκετμπολίστας, νούμερο απαγορευτικό (σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργάνωσης) για να διεξαχθεί μία αναμέτρηση στην EuroLeague.
Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς που υπάρχουν στη διοργάνωση λόγω κορονοϊού (που έχουν εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων της διοργάνωσης) κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.
Η Euroleague θα βρεθεί σε επικοινωνία και με τις δύο ομάδες ώστε να βρεθεί η κατάλληλη ημερομηνία, για να επαναπρογραμματιστεί ο αγώνας.
πηγη fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.