θ

Translate

31.12.21

ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Κι αν έγιναν οι καρδιές μας σύρματα που απλώνονται στον ουρανό, είναι που ξετυλίγονται τα συναισθήματα σαν παλιοί αγωνιστές. Κι ο αέρας γεμίζει από φλόγες που μεταφέρουν τη φωνή μας μέσα στην ανελέητη σιωπή.
Πόσες ώρες κρατούν οι γιορτές και πόσα δευτερόλεπτα τα χρόνια που περνάνε…
Φανταχτερά κουστούμια και λαμπάκια που μυρίζουν τη φτώχεια μόνο για να μακαρίσουν του πεθαμένους. Και τα χρόνια περνάνε, με χάρτες ολόκληρους να βυθίζονται.
Στα ανοιχτά είναι θαμμένες οι ψυχές όλων μας και αναδύονται κάθε φορά που ξεθάβουν το θρήνο μας.
Ο στενός δρόμος μπροστά σου λέγεται αγώνας. Και τα παπούτσια σου γράφουν οργή. Οι κανόνες φτιάχτηκαν από κορδέλες που πρέπει να κόβονται. Να εγκαινιάζονται καινούργιες εποχές.
Οι πιστοί στο νόμο γίνονται αντάρτες, ενάντια στους παράνομους καιρούς που ζουν. Αυτό είναι το χρέος του ελεύθερου ανθρώπου…
 
Σωτήριο να είναι το έτος 2022
 Παναγιώτα Μπλέτα 
http://sioualtec
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.