θ

Translate

1.12.21

«ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΤΕ κάθε μήνα το πρόστιμο από την σύνταξη» – Αυτός έδωσε ΟΡΚΟ στον Ιπποκράτη;;; ΟΝΕΙΔΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Υπερέβησαν τα εσκαμμένα! 
Ο Μένγκελε μοιάζει πλέον άκακο γατάκι μπροστά τους...
«Αν πετύχουμε με την υποχρεωτικότητα και εμβολιαστούν οι 60ρηδες και άνω, η εικόνα της πανδημίας της χώρας μας θα αλλάξει τελείως», διατείνεται ο καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αναφορικά με το νέο απάνθρωπο μέτρο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Ο καθηγητής επισήμανε μάλιστα πως το εν λόγω μέτρο ελήφθη ορθώς, παρότι, όπως ανέφερε, δεν θα σταματήσει τον ιό από το να κυκλοφορεί αλλά, ισχυρίστηκε, θα μειώσει την πίεση στο σύστημα η υγείας.
«Πρέπει όλοι οι Έλληνες να εμβολιαστούμε για να σταματήσει ο ιός να κυκλοφορεί άρα πρέπει και οι άλλες ηλικίες να ακολουθήσουν με πολύ μαζικότερο εμβολιασμό», συμπλήρωσε και πέταξε την «τορπίλη» του:
«Έχουμε γεμίσει δικαιωματιστές. Δεν υπάρχει δημοκρατικό δικαίωμα στον θάνατο. Για αυτό το κράτος λέει: ‘Θα φοράς ζώνη ασφαλείας, θες, δεν θες’. Έτσι γίνεται και με το εμβόλιο.
Τα μέτρο της υποχρεωτικότητας μάλλον δεν θα δουλέψει έτσι. Αν τα 100 ευρώ κάθε μήνα παρακρατώνται από την σύνταξη, είναι πολύ εύκολο άμεσα να πιεστεί ό άλλος».

.

πηγη el.gr
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.