θ

Translate

26.12.21

Επιστρέφει στο παρκέ για το Κύπελλο, ο Θρύλος στις 17:00 ΕΡΤ3


Δεν υπάρχει ξεκούραση. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο παρκέ, μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα και τρεις ημέρες μετά την (νέα) άλωση του ΟΑΚΑ, απέναντι στον εξασφύριχτρο. Τζάμπολ στην 17:00 με τον Ιωνικό, για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Θρύλος βλέπει πρόκριση στα ημιτελικά. Ένα ματς, το οποίο μοιάζει διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά το οποίο η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να πάρει, για να κλείσει το 2021 με θετικό πρόσημο και με μια παρουσία στο Final 4 του θεσμού. Το οποίο πάει για… μεγάλη επιστροφή. Ο Θρύλος έχει αφήσει πίσω του τόσο την εορταστική διάθεση, όσο και την εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και επικεντρώνεται μόνο στο πως θα πάρει το σημερινό ματς.
Απέναντι στον Ιωνικό είναι δεδομένο ότι ο Μπαρτζώκας θα έχει μία απουσία, αφού ως γνωστόν ο Θρύλος ανακοίνωσε χθες Σάββατο ένα κρούσμα κορονοϊού. Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος μπαίνει στη «μάχη» του Κυπέλλου με το ηθικό ψηλά και με την ποιότητα να ξεχειλίζει από το ρόστερ του, όπως έχει φανεί από την αρχή της σεζόν και συνεχίζει να διαφαίνεται, παιχνίδι με το παιχνίδι.
Αγώνες όπως ο σημερινός κρύβουν παγίδες, αφού σε περίπτωση κατά την οποία ο Θρύλος υποτιμήσει το ματς, κινδυνεύει να υποστεί κάζο… μεγατόνων. Το οποίο φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υποστεί… Με σοβαρότητα, λοιπόν, μετρημένα και με διάθεση, να καθαρίσουμε και το σημερινό ματσάκι και να… προχωρήσουμε όπως πρέπει.
Θυμίζουμε, τζάμπολ στις 17:00 Το ματς είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
 πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.