θ

Translate

8.9.22

Ανοιχτή επιστολή προς τους πατριώτες σε όλο τον κόσμο

ΖΗΣΕ ΕΛΕΫΘΕΡΟΣ
Στη σύγχρονη κοσμική εκκλησία των απατεώνων, μας λένε ότι ο θυμός είναι λάθος, η οργή είναι λάθος, η αποδοχή του υπνωτικού ύπνου είναι αυτό που πρέπει να επιδιώξουμε.
Πάντα να υποκλινόμαστε στις "ομαλές μεταβάσεις". Όταν υπάρχει διαφωνία, καταπιείτε τη χολή σας, παραδωθείτε, κάντε ειρήνη με την τυραννία. Ο πόνος θα διαρκέσει μόνο για λίγο.
Επειτα θα φτάσετε σε μια υψηλότερη κατανόηση.
Οι αρχές και οι υπάλληλοί τους ο Τύπος έχουν την τελευταία λέξη. Η δουλειά μας είναι να προσαρμόσουμε τον εαυτό μας στα δικά τους σχέδια στις δικές τους συνωμοσίες.
Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Αυτοί μπορούν να είναι ΑΚΑΜΠΤΟΙ.
Εάν αυτοί οι κανόνες φαίνονται παράλογοι, αυτό είναι δικό ΜΑΣ πρόβλημα, όχι δικό ΤΟΥΣ.
Αυτή είναι η θέση των επίδοξων αφεντικών μας.
Συνειδητοποιώ ότι η προσοχή σας εστιάζεται τώρα στις εκλογές και στην νοθεία. Αλλά θέλω να σχολιάσω την καταστροφή που αντιμετωπίζουμε όλοι αυτές τις μέρες:
Οι περιορισμοί COVID. Υποχρεωτικοί εγκλεισμοί - de facto φυλάκιση κατ οίκον. Όρια στις δημόσιες συγκεντρώσεις. Οικονομική καταστροφή.
Δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης που να δικαιολογεί την εξάλειψη των βασικών ελευθεριών των Αμερικανών. Δεν υπάρχει  πόλεμος, φυσική ή ανθρωπογενή καταστροφή.
Καμία έκτακτη ανάγκη δεν μπορεί να παρακάμψει την ουσία και το πνεύμα του Συντάγματος.
Υπάρχει μια γραμμή που δεν μπορεί να ξεπεραστεί για κανένα λόγο. Διαφορετικά, ένας αξιωματούχος ή νομοθέτης ή δικαστήριο θα μπορούσε να οπλιστεί με μια δικαιολογία και να ακυρώσει το Σύνταγμα.
Αυτό ακριβώς συνέβη. 
COVID. 
Είναι διαβολικά έξυπνο, γιατί οι αξιωματούχοι θα πουν: "Δεν μπορείτε να κάνετε μια επιλογή για το πώς να ζήσετε τη ζωή σας, γιατί αυτό που κάνετε επηρεάζει άλλους ανθρώπους. Εάν μεταφέρετε τον ιό και ζείτε στο ύπαιθρο, θα μολύνετε τους γύρω σας. Επομένως, πρέπει να υπακούτε στις εντολές που καθορίζουμε ... "
Πρέπει να αποδεχτείτε την φυλάκιση κατ οίκον, εάν ο κυβερνήτης γκάνγκστερ το κρίνει απαραίτητο. Δεν μπορείτε να πάτε στην εκκλησία. Τα παιδιά σας δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο. Πρέπει να κλείσετε την επιχείρησή σας. Δεν μπορείτε να κερδίσετε τα προς το ζην. Πρέπει να ζείτε με το επίδομα ανεργίας ή το ενιαίο βασικό εισόδημα οταν θα έρθει.
Η συμπερασματική λογική αυτού είναι αναπόφευκτη, μόλις επιτρέψετε τη διέλευση της συνταγματικής γραμμής. Τότε, η ελευθερία έχει φύγει. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν φύγει.
Έχω περάσει τους τελευταίους εννέα μήνες αποδεικνύοντας ότι η COVID είναι ιατρική και επιστημονική απάτη. Δεν υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή μεγάλος κίνδυνος. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχαν, αυτή η φωτεινή γραμμή από την ελευθερία στη δουλεία δεν μπορεί να παραβιαστεί. Διαφορετικά όλοι θα καταποντιστούμε.
Αντ 'αυτού, πρέπει να σηκωθούμε, πρέπει να ζήσουμε τη ζωή, να εργαστούμε, να προχωρήσουμε μπροστά. Πρέπει να ανοίξουμε την οικονομία μας, με όποιο τρόπο μπορούμε, ανεξάρτητα από τις εντολές των κυβερνήσεων - ομοσπονδιακών, πολιτειακών ή τοπικών.
Διαμαρτυρίες; 
Ναί. Αλλά περισσότερο από αυτό, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ στη δουλειά.
Σε όλη τη χώρα, υποστηρίζουμε τις φυσικές και συνταγματικές ελευθερίες μας. Δεν υποχωρούμε.
Η κυβέρνησή μας, βασίζεται στη συγκατάθεση των κυβερνώντων. Εμείς αποφασίζουμε. Δεν είμαστε ιδιοκτησία του κράτους. Δεν είμαστε προϊόντα που διαμορφώνονται από το κράτος. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε ιατρικοί ασθενείς όλη μας τη ζωή.
Κανείς δεν λέει ότι θα είναι εύκολο. 
Δεν ζούμε σε εύκολες στιγμές. Δεν είναι καλό να ζούμε σε ενα βάλτο διαμαρτυριών για το τι ἐπρεπε να γίνει και να περιστρεφόμαστε γύρω απο τον εαυτό μας.
Και πάλι: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ. Αν χρειαστεί, με το ανταλλακτικό εμπόριο. Μου λένε ότι, κατά τη διάρκεια της κατάθλιψης της δεκαετίας του 1930, οι ντόπιοι πολίτες στην Αμερική δημιούργησαν 3000 νομίσματα. Οι δικές τους μορφές χρημάτων.
Είναι μια επιλογή. Υπάρχουν πολλές επιλογές, αν οι άνθρωποι σκέφτονται και σχεδιάζουν. Αυτή τη στιγμή (και λαμβάνω αναφορές), υπάρχουν αγορές σε όλη τη χώρα όπου η οικονομία είναι ανοιχτή. Οι άνθρωποι αγνοούν τις κυβερνητικές εντολές. Και δεν φορούν μάσκες, δεν εφαρμόζουν την κοινωνική απόσταση.
Τι γίνεται με την πολιτική αριστερά; 
Φαίνονται να θέλουν τους περιορισμούς COVID. 
Θέλουν να υπακούσουν στις πολιτικές επιταγές. 
Είναι πρόθυμοι να υπακούσουν  στα διατάγματα των κυβερνητών. 
Υποκύπτουν και πιστεύουν και αποδέχονται τις δηλώσεις των υπαλλήλων δημόσιας υγείας σαν να ήταν γραμμένες σε πέτρινες στήλες.
Αυτό που γράφτηκε σε πέτρινη στήλη, με έναν πόλεμο λίγο πριν, ήταν το Σύνταγμα. Και αυτός ο νόμος της γης παρέμεινε ορατός, παρά όλες τις προσπάθειες να τον διαγράψουν.
«Ο θερινός στρατιώτης και ο πατριώτης του ήλιου, σε αυτήν την κρίση, θα συρρικνωθούν από την υπηρεσία της χώρας τους. αλλά αυτός που βρίσκεται δίπλα του, αξίζει την αγάπη και τις ευχαριστίες του άνδρα και της γυναίκας. " Thomas Paine, 1776.
Αν θα παραπλανηθούμε και θα εξαπατηθούμε και τώρα, από αυτούς τους πολιτικούς και τους επίσημους εμπειρογνώμονες τους, θα βρεθούμε σε έναν νέο κόσμο, όχι της δικής μας δημιουργίας, σίγουρα δεν είναι ένας κόσμος που να ταιριάζει στις επιθυμίες μας.
Αντ 'αυτού, δεν θα είμαστε τίποτα περισσότερο από μονάδες και αριθμούς, οργανωμένοι για να χωράμε σε κουλοχέρηδες, η εργασία μας θα συλλέγεται για σκοπούς πέρα ​​από τον έλεγχό μας, σε μια νεα κανονικότητα που κανένας ελεύθερος άνθρωπος δεν μπορεί να ανεχθεί.
Μας λένε να περπατήσουμε σε έναν δρόμο που οδηγεί σε αυτό το μέρος.
Όσο ισχυρό και αν φαίνεται το Κράτος, αυτή είναι μια ψευδαίσθηση, γιατί αν αρνηθούμε αρκετοί από εμάς - εκατομμύρια από εμάς - θα κερδίσουμε. Το κράτος και οι μηχανορραφίες του θα εκτεθούν ως μια άλλη τυραννία, σε μια μακρά σειρά τυραννιών που έπεσαν και απέτυχαν.
Νασαι ελεύθερος. Να ζεις ελέυθερος. Εάν υπάρχει Διάσωση από Επάνω, δεν είναι πιθανόν η Διάσωση να περιμένει να δει, πρώτα, αν πρόκειται να δείξουμε το θάρρος που θα σημάνει ότι θα χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη βοήθεια;
Είτε πιστεύετε ότι η επιχείρηση COVID είχε σχεδιαστεί για να προκαλέσει οικονομική καταστροφή, είτε εάν η καταστροφή ήταν μια υπόθεση που διαχειρίστηκε και κατευθύνθηκε από τρελούς πολιτικούς, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο - και ο γιγάντιος Χ που έχει ζωγραφίσει σε ολόκληρο το Σύνταγμα είναι εμφανής σε όσους μπορούν να δουν. Ζούμε σε μια μετα-συνταγματική Αμερική. Αυτό ισχύει εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι παραβιάσεις είναι τόσο τρομερές τώρα, κάποιος που είναι πατριώτης δεν μπορεί να κάνει πως δεν βλέπει χωρίς να προδώσει τις αρχές του.
Βρισκόμαστε σε μια σήραγγα. Μεταφέρουμε το φως. Γύρω μας είναι πρόβατα και δολοφόνοι και εχθρικοί ηθοποιοί. Έχουν επαναπροσδιορίσει την ελευθερία με όρους Οργουελιανούς ως έννοια υπακοής. Τώρα βλέπουν την στέρηση και την απομόνωση ως αφιερώματα σε μια νέα αιτία: πίστη σε ένα  μικρόβιο φάντασμα.
Το ότι η Αμερική θα μπορούσε να υποτιμηθεί με τόσο παράλογο τρόπο αποτελεί απόδειξη του πόσο μακριά έχει ταξιδέψει αυτή η χώρα από την καταγωγή της. Τις ιδρυτικές της ιδέες.
Οι εχθροί μας θέλουν να καταστρέψουν αυτές τις ιδέες. Τους επιτίθενται από όλες τις πλευρές. Λένε ότι δεν υπήρχε ποτέ δικαιοσύνη και θα την επιτύχουν τώρα.
Αλλά το μόνο που γνωρίζουν είναι καταστροφή.
Θα τα ξεπεράσουμε αν έχουμε τη θέληση.
Ας έχουμε λοιπόν τη θέληση.
«Υπάρχει κίνδυνος από όλους τους άντρες. Το μόνο αξίωμα μιας ελεύθερης κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι να μην εμπιστεύεται κανέναν άντρα που ζει με δύναμη να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια ελευθερία. Τζον Άνταμς, 1772.
Η νύχτα εμφανίζεται μακριά, αλλά μπορούμε να την τελειώσουμε.
Είμαστε η θεραπεία.
Αυτός είναι ο πόλεμος.
πηγη /halithheia
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.