θ

Translate

14.10.21

Κρήτη – Οργισμένοι οι σεισμόπληκτοι – Τούς έστειλαν τόνους από άχρηστα ρούχα, νυφικά, ακόμα και άπλυτα εσώρουχα

Η βοήθεια στον συνάνθρωπο είναι άρρηκτα δεμένη με τον σεβασμό της αξιοπρέπειας και της ανάγκης του. Οτιδήποτε άλλο είναι προσβολή.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κάποιος, αν λάβει υπόψη του το γεγονός ότι έφτασαν στους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι, τόνοι από άχρηστα ρούχα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, τρύπιες κουβέρτες, σκισμένα σεντόνια, ακόμα και άπλυτα εσώρουχα.
Κάτι που εκτός του ότι προσβάλλει την αξιοπρέπεια των σεισμοπλήκτων, έχει ως συνέπεια, εκατοντάδες εθελοντές να προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο.
«Μην στέλνετε σκουπίδια»
Αυτό επισημαίνει σε ανάρτησή του ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχριστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρταρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια».
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.