θ

Translate

1.10.21

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 7 ώρες μετά την πρώτη ένεση ΜΠΟΥΡΛΑ mRNA Pfizer

Ο Volodymyr Salo, ο οποίος επίσης γράφεται ως "Βλαντιμίρ" σε ορισμένους λογαριασμούς, έλαβε την πρώτη του ένεση mRNA Pfizer στις 13 Σεπτεμβρίου περίπου στις 2:30 μ.μ. τοπική ώρα, σύμφωνα με το Ουκρανικό Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών. Ο κ. Σάλο ήταν φοιτητής εκεί. Η μέρα του συνεχίστηκε κανονικά στη συνέχεια. Έφαγε τον τελευταίο δείπνο στην καφετέρια των φοιτητών στις 6:30 μ.μ., στη συνέχεια έπαιξε επιτραπέζια παιχνίδια με άλλους μαθητές. Η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα.

Εκανε υψηλό πυρετό και γενική αδιαθεσία γύρω στις 8 μ.μ. Ο Σάλο κατέρρευσε και υπέστη κρίση στις 8:15 μ.μ. που κατάληξαν σε βίαιους σπασμούς. Το ιατρικό προσωπικό του πανεπιστημίου έκανε CPR καθώς περίμενε την άφιξη του ασθενοφόρου. Όταν έφτασαν οι γιατροί στις 8:45 μ.μ., εφάρμοσαν έναν φορητό αναπνευστήρα για μια ώρα σε μια προσπάθεια να σώσουν τη ζωή του Salo. Αλλά δεν είχε σφυγμό μέχρι τις 9 μ.μ.

Ο Salo κηρύχθηκε νεκρός αμέσως μετά.

Το πιστοποιητικό θανάτου του λέει ότι πέθανε από καρδιοπνευμονική ανεπάρκεια, πνευμονικό οίδημα και οξεία στεφανιαία ανεπάρκεια. Με απλά λόγια, η καρδιά και οι πνεύμονες του καταστράφηκαν ολοσχερώς, πιθανώς λόγω θρόμβων αίματος. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν θα είναι γνωστή για μήνες.

Ο Salo ήταν τριτοετής φοιτητής φιλολογίας στο Ουκρανικό Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών Επιστημών. Ηταν τακτικός αιμοδότης και δίδασκε μικρούς μαθητές στο διαδίκτυο που μάθαιναν αγγλικά.
πηγη greek-dutch-truth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.