θ

Translate

27.9.21

Η Ελλάδα πονάει… στις καφετέριες....ΦΡΑΠΕΛΛΗΝΑ ΑΡΑΧΤΕ.....ΓΟΥΣΤΑΡΩ....!!!!

Χθες βράδυ αποφασίσαμε με φίλους να κάνουμε μια βραδινή βόλτα.  Καφές, σινεμά, σουβλάκια. Δηλαδή όπως  τον παλιό «καλό» καιρό.
Η διαπίστωση απ” αρχής μέχρι τέλους θλιβερή.
ΟΛΕΣ οι καφετέριες ο ένας πάνω στον άλλον και η  μόνη «συζήτηση» που γινόταν ήταν μέσω Skype ή Facebook. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πάνε να πληρώσουν καφέ…
Στο σινεμά τα ίδια ακριβώς… Και εκεί ο κακός χαμός…
Στο σουβλατζιδικο….  λαϊκό συλλαλητήριο…
Στην παρέα είχαμε και έναν φίλο από αυτούς που η ζωή τους τα φέρνει δύσκολα αυτόν τον καιρό και η βραδινή έξοδος αποτελεί είδος υπερπολυτελείας.

Η μεγαλύτερη έκπληξη για αυτόν, που βιώνει την κρίση στο πετσί του κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, ήταν οι συζητήσεις που έγιναν με μια παλιοπαρεα της αρχαίας εποχής, με την οποία έτυχε να συναντηθούμε.  Η παρέα αυτή ήταν άτομα  που για αυτούς κρίση = κονόμα και μάλιστα χοντρή.
Και κονόμα =καλοζωία… έστω και με λάθος πρότυπα!
Στην επιστροφή βγήκε το συμπέρασμα, αφού η κοινωνία έχει φανερά διαχωρισθεί σε αυτούς που κερδίζουν από την κρίση και σε αυτούς που υποφέρουν από αυτήν, η λύση είναι μια: ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ.
ΥΓ Στο σινεμά  είδαμε το MAZE RUNNER 2. Ωραία ταινία και με χιλιάδες υπονοούμενα και ένα σενάριο καταστροφολογίας από αυτά που πολλάκις έχουμε περιγράψει

 μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.