θ

Translate

26 Σεπτεμβρίου 2021

Αστέρας-Ολυμπιακός: Πέρνα σαν άνεμος, πάρε το τρίποντο

Πράξη τέταρτη σήμερα (16:00) για τη Σούπερ Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Τρίπολη και να θέλει να φύγει και από εκεί νικητής. Λίγες ημέρες πριν τη δύσκολη δοκιμασία στην Πόλη, υπάρχει μπροστά μόνο η σημερινή, δύσκολη δοκιμασία στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα και ο Ολυμπιακός θέλει άλλο ένα τρίποντο, στον δρόμο προς το 47ο. Στον δρόμο προς το 5ο αστέρι, με το οποίο… φλερτάρει πλέον, ανοιχτά.

Δύσκολη έδρα, εκείνη του Αστέρα. Αλλά όχι αρκετά για να… αγχώσει τον Θρύλο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει σημαντικά πράγματα στην Τρίπολη, τα τελευταία χρόνια, έχοντας βάλει μέχρι και… 5 γκολ. Δεν μπορεί ο Αστέρας να… τρομάξει τον Ολυμπιακό, εφόσον εκείνος αγωνιστεί όπως πρέπει, με πάθος και θέληση για την κατάκτηση της νίκης.

Χωρίς τον Κένι Λαλά, αλλά με λύσεις στα δεξιά της άμυνας (Καρμπόβνικ, Ανδρούτσος). Αλλά με τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί στην αποστολή, έτοιμους. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους θα φανεί από το αν και εφόσον χρησιμοποιηθούν. Αλλά και για πόσο διάστημα. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα αρχίσει ξανά με τον Τικίνιο μπροστά, ο οποίος είναι ανεβασμένος. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός έχει Μπουχαλάκη, Καμαρά, Κούντε σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει επιλογές ο Μαρτίνς. Λόπες, Μασούρας, Ονιεκουρού, Βρουσάι. Όλοι έτοιμοι.

Πάμε για το τρίποντο. Τίποτε άλλο δεν υπάρχει, για τον Θρύλο. Μόνο η νίκη.

 πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.