θ

Translate

3.7.21

Δραπετεύουν από την Αθήνα για να μην τους πιάσουν τα μέτρα του Κ.Μητσοτάκη οι ανεμβολίαστοι

Δραπετεύουν άρον-άρον οι πολίτες εκτός Αθηνών, προκειμένου να μην εγκλωβιστούν από τα μέτρα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Από το πρωί χιλιάδες ταξιδιώτες βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να αποφύγουν να υποβληθούν σε PCR ή rapid tests.
Σήμερα και αύριο οι Έλληνες πολίτες έχουν ένα «παράθυρο ευκαιρίας» να ταξιδέψουν ελεύθερα εντός της χώρας τους, χωρίς να χρειάζεται να εμβολιαστούν ή να κάνουν κάποιο πανάκριβο τεστ για να περάσουν τα εσωτερικά «υγειονομικά» σύνορα που πλέον θα υψώνονται σε όλη την επικράτεια.
Έτσι χιλιάδες πολίτες φαίνεται πως το εκμεταλλεύονται αυτό με αποτέλεσμα σήμερα να παρατηρείται κοσμοσυρροή στα λιμάνια όλης της πόλης και τα τελευταία «ελεύθερα» εισιτήρια για τα νησιά να έχουν κάνει φτερά.
Δείτε φωτογραφίες από την κοσμοσυρροή στο λιμάνι του Πειραιά: 

 πηγη pronews.gr
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.