θ

Translate

31.1.20

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ….

Πριν από μια εβδομάδα είχα ένα μήνυμα από τον Γέροντα που αφορά τα γεγονότα….
‘’ Παιδιά μου, θα περάσετε ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ αλλά δεν θα δοκιμάσετε ΤΟΝ ΘΡΗΝΟΝ…. δυο κατοικημένα νησιά και ένα χερσαίο ! θα δοκιμαστούν.
Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. 
Αλλά δεν θα γεμίσει από πτώματα η θάλασσα…….
Η θάλασσα του Μαρμαρά και η Μεσόγειος θα γεμίσει από πτώματα παιδιών ( νέων ανθρώπων ) που δεν φταίνε σε τίποτα…
Οι Άγιοι έχουν κάνει ΑΣΠΙΔΑ για εσάς ( ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ) για να σας προστατέψουν……. ‘’
Προηγούμενα Μηνύματα του Γέροντα…….
20/7/2019 ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ….
…εάν ξεκινήσουν να έρθουν με τα πλοία τους εναντίον σας ( Ελλάδα και Κύπρο ) Ο Χριστός θα τους καταστρέψει, εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…….. τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν ( δεν έγινε ακόμη )……. θα γίνουν μεγάλοι στην θάλασσα……..
Το επομενο μηνυμα από τον Γέροντα από το 2013, και δημοσιεύτηκε 4 Οκτ 2018, από triklopodia και από Οίμος-Αθήνα…..
…….η συμφωνία που θα κάνουν δυο μεγάλα κράτη ( Γερμανία –τουρκια ), για να κτυπήσουν ένα πολύ μικρό και αδύναμο κράτος, κλείνοντας τον δρόμο κατά εκείνων, ( δηλαδή κλείνοντας τα Δαρδανέλια για τους ρώσους )…..κλείνοντας την δύναμιν μέσα στην δύναμιν, δηλαδή όταν η δύναμις ( Ρωσία ) κλείνεται μέσα στην δύναμιν ( μόνον στο δικό της μέρος )
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ. Αλλά τότε θα έλθει η μεγάλη έκρηξης που σας προειδοποίησα……..
……Ο ΡΩΣΟΣ ΘΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
Ιαν 2020……. Οι τρεις ημέρες θα είναι αιματηρές , οι τρεις μήνες η και πιο πολύ θα είναι οι δοκιμασίες, θα δοκιμαστείτε στην πιστιν και στο στομάχι…..
Δεκ 2019….. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ μέσω του Γέροντα «Αλλού περιμένουν τους Τούρκους να χτυπήσουν και αλλού θα τους δείτε…..Ετοιμάζονται να τους περιμένουν σε δύο μικρά νησιά, μα ένα μεγάλο θα χτυπήσουν. Θα τους ανατρέψω την ώρα που θα κάνουν την αποβίβαση…..Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».
Νοέ 2019… . Η Κρήτη θα πληρώσει πολλά (κολυμπαρι)
. σύντομα η Αμερική σβήνει, μεγάλες ζημιές
. Η σύνοδος ( κολυμπαρι ) έκανε μεγάλη ζημιά στην Ορθοδοξία, θα διασπασθεί η ορθοδοξία …….και ο Κόσμος θα γίνει άνω-κάτω
5 Σεπ 2018 Οι 4 Άγγελοι της Αποκαλύψεως ( κεφ.7) πήραν εντολή να φύγουν από τις 4 γωνιές της Γης και να έλθουν στα 4 άκρα του Σταυρού, που εικονίζει την Ελλάδα, στο εξής θα βλέπετε τρομερές καταστροφές έξω ( εκτός Ελληνικού χώρου ) σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους… ‘’ (Σημείωση GEWKWN : δηλαδή η Ελλάδα θα προστατεύεται , εκτός όμως Ελληνικού χώρου θα υπάρχουν τρομερές καταστροφές, εκτός από πολέμους θα συμβούν σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, αρρώστιες….. σε πολλές χώρες….)
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ :
Την ώρα που θα γίνουν τα γεγονότα και θα επικρατεί χάος, σε ότι πιάνει από την Βαλτική και φτάνει μέχρι τα σύνορα της Αμερικής και της Αγγλίας, θα υπάρχει το χάος.
Η καταστροφή θα έλθει από τον Ευφράτη ποταμόν και επάνω ( πόλεμος )
Δεν θα υπάρχει Συρία…………………Δεν θα υπάρχει Τουρκία, Δεν θα υπάρχει η μισή Βουλγαρία ………Και θα αναβαίνει ( επεκτείνεται ) ο πόλεμος σταδιακά κάθε ημέρα ……
ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΗ ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ 4 ΚΡΑΤΗ. (Σημείωση GEWKWN : πριν από 2-3 ημέρες Ο Γέροντας μας είπε ότι θα τρομάξουμε πολύ και θα φοβηθούμε με αυτά που θα γίνουν ( πόλεμος ) στην θάλασσα της Κύπρου, θα γίνει μεγάλο κακό)
Μεγάλος σεισμός στην υφήλιο
Σας προετοιμάζω ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .
Σύντομα θα ζήσετε, παιδιά μου, τις καλύτερες ημέρες αυτής της ζωής στην Γη ………
Ο καπνός της σάρκας, έως τον ουρανό θα φτάσει, εκείνες τις ώρες και οι πόρτες του ουρανού θα κλείσουν.
παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες.,,Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα,
Θα περάσετε πολλά, αλλά θα σας φανούν λίγα έως τίποτε ! εν συγκρίσει με αυτά που θα περάσουν οι άλλοι, που θα σας τα προκαλέσουν, γιατί Η ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ έρχεται και όλοι οι δικαιουντες θα πάρουν το μερίδιο τους.
οι Ρώσοι θα προειδοποιήσουν τους τούρκους να μην κάνουν εισβολή ( σε νησιά ;;; ) στην Ελλάδα , οι τούρκοι όμως θα εισβάλουν και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μια πυραυλική επίθεση των Ρώσων πρωτοφανή!!! θα ξεκινήσουν και άλλες αραβικές χώρες , θα ακολουθηση μεγάλη οικονομική καταστροφή παγκοσμίως
Παιδιά μου, έχετε φτάσει στα ¾ των γεγονότων ! ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ¼ ακόμη για την Ελλάδα.
Μέσα στο τελευταίο τέταρτο τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φτάσει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει , θα πέσει μέσα.
ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…… από εκεί και μετά θα αλλάξουν τα πάντα, όπως σας έχω πει.
Μέσα στο καζάνι παιδιά μου, που βράζει, εσείς θα νοιώθετε την ζέστη, οι άλλοι θα καούν !
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ στην Κύπρο θα γίνει στην Θάλασσα ………….
Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας.
πηγη triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.