θ

Translate

7.11.19

Ολυμπιακός-Εφές: Μονόδρομος η νίκη Ολυμπιακός-Εφές: Μονόδρομος η νίκη

Έχοντας ήδη δύο εντός έδρας ήττες στην Euroleague, ο Ολυμπιακός χρειάζεται κατεπειγόντως σήμερα (21:00, Novasports 2) τη νίκη κόντρα στην Εφές
Με δύο νίκες σε έξι αγώνες, με εμφανίσεις που σκορπούν ενθουσιασμό (νίκη στη Μόσχα) και απογοήτευση (εντός έδρας συντριβή από την Μακάμπι) σε διάστημα λίγων ωρών,
ο Ολυμπιακός καλείται να βρει μια ισορροπία και κυρίως να αρχίσει να κάνει ένα σερί νικών για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.
«Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού...», είπε χθες ο Κεστούτις Κεμζούρα εν όψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές που έχει τους πονοκεφάλους των Κώστα Παπανικολάου (πρόβλημα στο γόνατο), Αντώνη Κόνιαρη (ενοχλήσεις στη μέση), αλλά τουλάχιστον Ρότσεστι και Ριντ έχουν κάνει μια εβδομάδα προπονήσεων με τους υπόλοιπους.



Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι αν θέλει να έχει φιλοδοξίες στη φετινή διοργάνωση πρέπει να κερδίσει πάση θυσία σήμερα την ομάδα του Αταμάν που έρχεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην Αθήνα, θέλοντας με τη σειρά της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την συντριβή που γνώρισε στο ΟΑΚΑ την περασμένη Παρασκευή.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:


19:00, Ζενίτ- Χίμκι
20:00, Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ
21:00, Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές
21:05, Μακάμπι - Άλμπα Βερολίνου


21:45, Αρμάνι Μιλάνο - Μπασκόνια
Η βαθμολογία
1.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-1
2.Μπαρτσελόνα 5-1
3.Αρμάνι Μιλάνο 5-1
4.Μακάμπι 4-2
5.Χίμκι 4-2
6.Αναντολού Εφές 4-2
7.Μπασκόνια 3-3
8.Ζαλγκίρις 3-3
9.Παναθηναϊκός 3-3
10.Μπάγερν 3-3
11.Ρεάλ 3-3
12.Βιλερμπάν 3-3
13.Ερυθρός Αστέρας 2-4
14.Ολυμπιακός 2-4
15.Ζενίτ 2-4
16.Άλμπα 1-4
17.Φενερμπαχτσέ 1-5
18.Βαλένθια 1-5 

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.