θ

Translate

6.11.19

Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0: Πόσα να σώσει ο Σα...

Στον έναν βαθμό έμεινε ο Ολυμπιακός στο γκρουπ του στο Champions League μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο με 2-0.
Η ομάδα του Πειραιά αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο ματς. Δεν μπόρεσε να απειλήσει τους Γερμανούς παρά μόνο ουσιαστικά σε μία φάση, δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα
στα πόδια της και η Μπάγερν ήταν η κυρίαρχη του αγώνα, χωρίς να πιάσει εντυπωσιακή απόδοση.
Κι αν οι Βαυαροί δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην τελική επικράτηση αυτό οφείλεται στον Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπαιζε την Μπάγερν μόνος του! Δεν άφησε τους Γερμανούς επί 69 λεπτά να βρουν δίχτυα και για να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ τους... έβγαλε την πίστη!

Η διάταξη του Ολυμπιακού ήταν η αναμενόμενη, με 4-3-3 και μοναδική ανατροπή - έκπληξη την παρουσία του Ραντζέλοβιτς στο αρχικό σχήμα στο δεξί φτερό.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς και επιχείρησε να πιέσει και να απειλήσει από νωρίς τον Ολυμπιακό. Στο 5ο λεπτό ο Σα έβγαλε δύσκολα ένα σουτ του Γκορέτσκα με διπλή προσπάθεια, ενώ οι Βαυαροί είχαν επίσης ευκαιρίες με γύρισμα του Κομάν στο 21', χαμένο τετ α τετ του Κομάν που έβγαλε ο Σα στο 34' και δοκάρι του Παβάρ στο 45'.

Ο Ολυμπιακός είχε τον Σα σε πολύ μεγάλη μέρα, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Η μοναδική ουσιαστικά καλή του φάση ήταν στο 16' από γύρισμα - τακουνάκι του Γκερέρο στον Ραντζέλοβιτς και σουτ του Σέρβου έξω.

Παρόλα αυτά το α' μέρος έκλεισε στο 0-0.

Στην επανάληψη η Μπάγερν πρέσαρε ακόμα πιο πολύ τον Ολυμπιακό. Στο 50' ο Σα έβγαλε την κεφαλιά του Γκορέτσκα εξ επαφής ενώ στο 53' οι Μεριά και Σα σταμάτησαν τον Λεβαντόφσκι που πήγε να πλασάρει από κοντά στην εστία.

Στο 60' ο διαστήριος Κομάν είχε ένα σουτ που έβγαλε και πάλι καταπληκτικά ο Σα και στο 69' από δικό του γύρισμα από κοντά με προβολή ο Λεβαντόφσκι έλυσε το Γόρδιο δεσμό και άνοιξε το σκορ.

Στο 71' ο Κομάν είχε νέα καλή ευκαιρία σε κενό τέρμα, ενώ οι Βαυαροί έψαξαν και στη συνέχεια το 2ο τέρμα.

Μετά από χαμένο τετ α τετ του Μίλερ στο 87', ο Πέρισιτς που λίγο πριν είχε μπει αλλαγή έκανε από κοντά στο 89' το τελικό 2-0 μετά από λάθος του Ελ Αραμπί στην επίθεση και αδυναμία του Τσιμίκα να διώξει την μπάλα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα (82′ Τολισό), Ντέιβις, Αλάμπα, Κίμιχ, Κομάν (91′ Κουτίνιο), Γκνάμπρι (89′ Πέρισιτς), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (71′ Βαλμπουενά), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (61′ Μασούρας), Ποντένσε (79′ Ελ Αραμπί), Γκερέρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.