θ

Translate

9.11.19

Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (Βιντεο)

Στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 4η αγωνιστική της SL2 ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 1-0 εκτός έδρας του ΑΟ Χανίων και είναι πια 2ος. 
Στο α' μέρος και στο 23' υπήρξε μία τεράστια χαμένη ευκαιρία του Λέο.
Από βαθιά μπαλιά του Μπουκουβάλα έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, από αριστερά πλάσαρε διαγώνια με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά άουτ. Στο 43' ήρθε ένα φαλτσαριστό σουτ του Νικολιά έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε πολύ ωραία τροχιά και δεν θα πιανόταν από τον Κουτζαβασίλη αν πήγαινε μέσα. Τελικά έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 59' ο Καρτάλης έκανε το 0-1 για τον ΠΑΣ. Μετά από λάθος του Κάσσου που αντί να διώξει έχασε την μπάλα ο άσος του ΠΑΣ έκανε ωραία κίνηση και σουτ για το γκολ. Ο ΑΟ Χανίων πίεσε μετά για το 1-1 αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ΠΑΣ μετά από αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 2η θέση της κατηγορίας.
ΠΑΕ Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Πάνος (65' Δημητριάδης), Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71' Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46' Ναζλίδης), Κουσκουνάς & Βρεττός.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64' Κριζμάν), Νάουμετς (46' Καρτάλης), Παμλίδης (78' Σιόντης) & Λέο.
.
 πηγη .gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.