Ερευνητές του
Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ αναδημιούργησαν τη
διαδικασία της ζυθοποιΐας προσθέτοντας αρωματικό σταφύλια και σύκα.
διαδικασία της ζυθοποιΐας προσθέτοντας αρωματικό σταφύλια και σύκα.
Σύμφωνα με τις απόψεις του επικεφαλής της ανασκαφής, οι άνθρωποι
της εποχής του Χαλκού, έπιναν το οινοπνευματώδες ποτό, γνωστό για τις χαλαρωτικές
ιδιότητες του και συχνά παρέχονταν στους ανθρώπους που ασχολούνται στον τομέα
των κατασκευών και της συγκομιδής ως κίνητρο, γράφει το Κρος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου