θ

Translate

23 Ιουλίου 2019

Μέγα πάθος για το πρώτο βήμα!

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό… Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τρίτης (23/07) στις 20:00, ώρα Ελλάδος, την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία στο πρώτο από τα δύο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.
Ένα ματς μεγίστης σημασίας
για τους Πειραιώτες, κάτι το οποίο έχει καταστεί σαφές σε όλους στις τάξεις της ομάδας.
Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Άπαντες γνωρίζουν ότι δεν έχουν εύκολο έργο κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο, το πάθος στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» ξεχειλίζει, ανυπομονώντας να μπουν στον αγωνιστικό χώρο της «Doosan Arena» και να δώσουν και τη ψυχή τους για τη νίκη.
Ο Θρύλος, με τον Πέδρο Μαρτίνς στο «τιμόνι» της ομάδας», γνωρίζει πολύ καλά πώς να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, κάτι το οποίο, όμως, θα πρέπει να αποδειχτεί και εντός αγωνιστικού χώρου, με τους «ερυθρόλευκους» να επιβάλλουν την ποιότητα και την κυριαρχία τους.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεταφέρει στους παίκτες του τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, ζητώντας τους να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δημιουργηθούν, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το εκτός έδρας γκολ θα δώσει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον Θρύλο.
Όλοι στην ομάδα «διψούν» για το ματς με την Πλζεν, το πρώτο επίσημο για τη νέα σεζόν και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να κάνουν το πρώτο βήμα, κάτι το οποίο ξέρουν πολύ καλά ό,τι είναι στο χέρι τους.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.