θ

Translate

5 Μαΐου 2019

Άκης Τσελέντης: Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο του σεισμολόγου

Το βίντεο δείχνει την επιχείρηση απεγκλωβισμού του Άκη Τσελέντη από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου που επέβαινε -Μάρτυρας αναφέρει ότι στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του
Βίντεο από την επιχείρηση των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν από το όχημα
του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR. 
Το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Άκης Τσελέντης συγκρούστηκε με άλλο όχημα στη Λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι. Ο σεισμολόγος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί. 
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τα όσα είδε: «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο, πρέπει να του έφυγε το αμάξι, να του έφυγε το τιμόνι και γύρισε και «έσκασε» εδώ στην κολόνα. Στην αρχή δεν είχε τις αισθήσεις του, εμείς σβήσαμε τη μηχανή και κοιτάξαμε μήπως είχε πάθει τίποτα, μετά συνήλθε, Άνοιξε τα μάτια του, τον αφήσαμε εκεί να μην κουνιέται».
«Είδαμε ότι ήταν εγκλωβισμένος, ήρθε η Πυροσβεστική και με ειδικά εργαλεία τον απεγκλωβισαν. Μόλις τον παρέλαβε το ασθενοφόρο διαπιστώσαμε ότι ήταν ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.
.
πηγη .protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.