θ


Translate

26 Μαρτίου 2019

Βίντεο: Παρέλασε μπροστά στον Φάμελλο με πανό «Ο Θεός συγχωρεί, οι Έλληνες Μακεδόνες ποτέ»

Ο Δημήτρης Ιατρίδης από την Καστοριά εξέφρασε με αυτό τον τρόπο την διαμαρτυρία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών κατά την παρελαση της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη
«Προδότες. Ο Θεός συγχωρεί. 
Οι Έλληνες Μακεδόνες ποτέ»:  
αυτό έγραφε πανό, με το οποίο εμφανίστηκε ένας άνδρας που συμμετείχε στην  παρελαση της 25ης Μαρτιου στη Θεσσαλονικη,  μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, στην οποία εκ μέρους της κυβέρνησης βρισκόταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
.
 Μάλιστα, στο πλευρό του άντρα που εμφανίστηκε μπροστά στους επισήμους με το εν λόγω πανό, εκφράζοντας έτσι την διαμαρτυρία του για την Συμφωνία των Πρεσπών, στάθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί του.
Κατά πληροφορίες, ο άνδρας με το πανό λέγεται Δημήτρης Ιατρίδης και είναι από την Καστοριά.
.
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.