θ

Translate

24.1.19

Θρύλος είσαι, μπορείς!

Στην «Πόλη» του αγωνίζεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 19:30 Novasports 2HD την Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη στο γήπεδό της
τουρκικής ομάδας, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για το διπλό.
Άλλωστε στην Κωνσταντινούπολη ο Θρύλος έχει πανηγυρίσει μεγάλες νίκες στο παρελθόν και θέλει να το κάνει ξανά απόψε.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και είναι έτοιμος να κάνει… ματ στον Ομπράντοβιτς, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη.
Οι Πειραιώτες στα δύσκολα έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι βγαίνουν μπροστά και είναι πανέτοιμοι να το ξανά κάνουν και να «σπάσουν» το αήττητο της έδρας της Φενέρ.
Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα κάνουν σημαντικό βήμα για την είσοδό τους στην τετράδα, την ώρα που η Εφές έχει και εκείνη πολύ δύσκολο ματς, αντιμετωπίζοντας στην Ισπανία την Ρεάλ Μαδρίτης.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Ιστολογιο δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
">ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ>"

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.